Σάββατο 17 Αυγούστου 2019

Αλμωπία: Εικόνες ΣΟΚ από σκουπίδια στο φαράγγι Θεοδωρακείου (ΦΩΤΟ)

Δείτε φωτογραφίες σοκ

Σοκ προκαλεί στο χωριό Θεοδωράκι Πέλλας ένας καταρράκτης σκουπιδιών στο φαράγγι του χωριού, όπως μας ενημέρωσε αναγνώστης μας!!!! 

Ο αναγνώστης μας κάνει λόγο για ένα έγκλημα χρόνων, όπου κανένας δεν μιλά, ο φόβος είναι η αντεκδίκηση!!! 


Ένα χωριό που ζει στον μεσαίωνα σύμφωνα με τον αναγνώστη μας, κάτοικο του χωριού, με χολέρα  και αρρώστιες 

Δείτε φωτογραφίες σοκ






2 σχόλια:

  1. Επί τόπου επίσκεψη από όλες τις εμπλεκόμενες αρχές είναι το ελάχιστο. Μπράβο σας που δείχνεται τέτοια ευσθαισία,,,τώρα το μπαλάκι πάει στις αρχές ,,,κάθε καθυστέρηση θα πρέπει να έχει μετρήσιμες κυρώσεις ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε καταλάβαμε από τη σκιά χοντρέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365