Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019

Πασόης - Παρούτογλου: Δεν ανταλλάσσουν ούτε ματιά πλέον (ΦΩΤΟ)

Δύο πρώην συνεργάτες που 9 χρόνια πορεύθηκαν στον ίδιο συνδυασμό

Σε πολύ κακό φεγγάρι φαίνεται πως βρίσκονται οι σχέσεις του Δημήτρη Πασόη με το Νίκο Παρούτογλου, δεν είναι υπερβολή να πούμε πως δεν ανταλλάσσουν ούτε ματιά πλέον.


Δύο πρώην συνεργάτες που 9 χρόνια πορεύθηκαν στον ίδιο συνδυασμό, με τα τέσσερα πρώτα μάλιστα να τους βρίσκουν στην διοίκηση του Δήμου, με τον Δημήτρη Πασόη αρχηγό και τον Νίκο Παρούτογλου σε σημαντικές θέσεις.

Αυτά φαίνεται πως ανήκουν στο παρελθόν, αφού πλέον οι σχέσεις τους δεν είναι πολύ καλές. Σίγουρα σε αυτό έπαιξε τον ρόλο του και η κάθοδος στις εκλογές του Νίκου Παρούτογλου, κάτι το οποίο δυσκόλεψε πολύ τον Δημήτρη Πασόης ως προς την δημιουργία του δικού του συνδυασμού, τον οποίο τελικά δεν κατάφερε να κάνει και έτσι δεν κατέβηκε στις εκλογές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365