Παρασκευή 9 Αυγούστου 2019

Αλμωπία: Έρχεται μεγάλη ροκ συναυλία στο τέλος του καλοκαιριού

Μια μεγάλη συναυλία που θα διοργανώσει σύλλογος της περιοχής μας, στο ανοιχτό θέατρο Δασάκι

Δύο πολύ γνωστές ροκ μπάντες, έρχονται σύμφωνα με πληροφορίες του Aridaia365.gr στην πόλη της Αριδαίας στις 29 Αυγούστου.

Μια μεγάλη συναυλία που θα διοργανώσει σύλλογος της περιοχής μας, στο ανοιχτό θέατρο Δασάκι.



Η μία από τις δύο μπάντες είναι ένα ελληνικό ροκ συγκρότημα, που δημιουργήθηκε το 1984, με πολλά δισκογραφικά άλμπουμ και ζωντανές ηχογραφήσεις στο ενεργητικό του. Είναι ευρέως ένα από τα πιο επιδραστικά συγκροτήματα του ελληνικού ροκ. Η σπουδαιότητα τους έγκειται στον ελληνικό στίχο, σπάνιο για την εποχή, το έντονο κοινωνικοπολιτικό περιεχόμενο των τραγουδιών και την ιδιότυπη φωνή του τραγουδιστή.

Η άλλη μπάντα είναι από τη Θεσσαλονίκη, παίζει ελληνόφωνο ροκ, ξεκίνησε τη διαδρομή της στα μέσα της δεκαετίας του '90 και έχει στο ενεργητικό της δισκογραφικές δουλειές. Έχει κατά βάση κοινωνικό-πολιτικό στίχο με έντονη σατυρική διάθεση και οι live εμφανίσεις γίνονται party με την συμμετοχή του κοινού.

4 σχόλια:

  1. Ποιές είναι ου δύο μπάντες γιατι δεν λέτε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μέσα στην άλλη βδομάδα θα μάθετε. Καντε λίγο υπομονή να διευθετηθεί μια τελευταία λεπτομέρεια και πρώτα από δω θα το μάθετε.

      Διαγραφή
  2. Μωρέ στη φωτιά μυριζομαι με τα λεγόμενα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μωρα στη Φωτια και Λουδιας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365