Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019

Βασικό ένστικτο: Η φωτό που δείχνει ότι η Έλενα Παπαρίζου είναι το απόλυτο θηλυκό

Υπόκλιση στη θεά...

Μία από αυτούς θα είναι για ακόμα μία σεζόν η Έλενα Παπαρίζου που μέχρι να αρχίσουν τα γυρίσματα συνεχίζει τις διακοπές της στα ελληνικά νησιά.

Και φαίνεται ότι το καλοκαίρι της πάει πολύ ειδικά αν δούμε την τελευταία φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.



Η Έλενα φαίνεται πιο φρέσκια και όμορφη από ποτέ, με το ολόσωμο μαγιό της να αναδεικνύει τις άκρως θηλυκές καμπύλες της, που ποτέ δεν απαρνήθηκε η τραγουδίστρια.

Στην φωτογραφία τη βλέπουμε πάνω σε σκάφος, η ίδια όμως δεν ανέφερε κάτι για την περιοχή που περνάει ξεκούραστα αυτές τις μέρες του Αυγούστου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365