Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019

Ολοκληρώθηκε η συντήρηση της στέγης του Δημοτικού Σχολείου Ξιφιανής

Δελτίο Τύπου 

Ολοκληρώθηκε το έργο που αφορά την συντήρηση και επισκευή της στέγης του Δημοτικού Σχολείου Ξιφιανής.Η ανάγκη για την παρέμβαση ήταν επιτακτική λόγω της παλαιότητος των επικεραμώσεων και της παρουσίας υγρασιών ,με αποτέλεσμα να παρατηρηθούν φθορές στις ψευδοροφές του κτιρίου.

Γνώμονας των εργασιών ήταν να διασφαλιστεί η μακροπρόθεσμη ασφαλής χρήση του κτιρίου.Προυπολογισμός του έργου 32.888 €.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365