Κυριακή 18 Αυγούστου 2019

Ακόμη μια φιλική νίκη για τον Α.Σ. Αναγέννηση Γιαννιτσών

Παρουσία περίπου 150 φιλάθλων στο Δημοτικό Στάδιο Γιαννιτσών 

Μια ακόμη νίκη σημείωσε ο Α.Σ. Αναγέννηση Γιαννιτσών στο 3ο φιλικό προετοιμασίας του, απέναντι στον Π.Α.Ο. Κοτφαλίων, με σκορ 2-0.



Παρουσία περίπου 150 φιλάθλων στο Δημοτικό Στάδιο Γιαννιτσών ο προπονητής της ομάδας μας δοκίμασε αρκετούς ποδοσφαιριστές ενώ έδωσε και φανέλα βασικού στο τελευταίο απόκτημα μας, τον Στάθη Καράμπελα.

Το παιχνίδι, λόγω και της υψηλής θερμοκρασίας και λόγω της κούρασης των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων από την προετοιμασία τους, δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας αλλά αποζημίωσε τους φιλάθλους ο Χιντασέλι με το εντυπωσιακό του γκολ στο 16ο λεπτό, μιας και το μακρινό του σουτ μετά από μια κόντρα σε πόδι αντιπάλου κατέληξε στα δίχτυα των Κουφαλίων, ενώ και το τέρμα του Στεφανίδη με κεφαλιά στο 69ο λεπτό ήρθε από έξυπνη κομπίνα σε εκτέλεση κόρνερ της ομάδας μας.

Ο Τίμος Καβακάς επέλεξε να ξεκινήσει τον αγώνα με τους: Τόλιο, Γκαρακλίδη, Πετρούση, Μουρίκι, Βουτσιά Σούκια, Καραμπά, Καράμπελα, Στεφανίδη, Χιντασέλι, Ευθυμιάδη και να χρησιμοποιήσει κατά την εξέλιξη του αγώνα και τους: Κωστάκη, Μπαμπαλή, Κώστα, Συμεωνίδη και Τόσιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365