Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019

Σε εξαιρετικό κλίμα η συνάντηση Μπάτση - Παρούτογλου

Οι δύο άντρες συζήτησαν για την επόμενη μέρα του Δήμου 

Σε πολύ καλό κλίμα και με τα μάτια όλου του κόσμου πάνω τους, αφού η συνάντηση έγινε σε κεντρικό καφέ του πεζόδρομου Αριδαίας, πραγματοποιήθηκε η χθεσινή κουβέντα του Χρήστου Μπάτση με τον Νίκο Παρούτογλου.


Οι δύο άντρες συζήτησαν για την επόμενη μέρα του Δήμου και η τοποθεσία που διάλεξαν για την συνάντηση τους σίγουρα δηλώνει κατά κάποιο τρόπο την έναρξη της συνεργασίας τους, αφού ήξεραν πως όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω τους, κάτι το οποίο δεν φάνηκε να τους ενοχλεί καθόλου, αφού ήταν ευδιάθετοι σε όσους τους πλησίασαν και τους έκαναν τα σχετικά πειράγματα.

Άλλη μια είδηση που επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του Aridaia365.gr το οποίο πρώτο σας είχε ενημερώσει, πριν ακόμα γίνουν οι εκλογές της δεύτερης Κυριακής, πως οι δύο άντρες θα συνεργαστούν μετά τις εκλογές σε περίπτωση νίκης του Χρήστου Μπάτση, όπως και έγινε.

Ο Νίκος Παρούτογλου πρέπει να τονίσουμε ότι θα αναλάβει την ΔΕΥΑ Αλμωπίας, ένα πόστο που είχε για ένα χρόνο περίπου επί Δημαρχίας Δημήτρη Πασόη.

2 σχόλια:

  1. Δεν κατοικώ στην Αλμωπία είμαι βέβαια δημότης του δήμου αλλά ελπίζω κάτι τέτοιο να είναι η απαρχή για το καλο του δήμου και να το καταλάβουν όλοι τους ότι εξελέγησαν για την ανάπτυξη αυτού του τόπου και οχι για το προσωπικό συμφέρον η την προσωπική τους ανάδειξη.Ας βάλουμε όλοι μας στην άκρη τα πάθη μας και ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας για την Αλμωπία....
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε ναι να την αναλαβει να την αποτελειωσει οτι δεν προλαβε να κανει επι Πασοη. Ερχονται 4 χρονακια δυσκολα. Μου φαινεται Μπινο θα λεμε και θα κλαιμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365