Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019

Αριδαία: Εκτροπή οχήματος (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτο του Aridaia365.gr

Εκτροπή οχήματος σημειώθηκε πριν από λιγο στην πόλη της Αριδαίας, λίγο μετά το εργοταξίου του Δήμου και πριν την γέφυρα προς Εξαπλατανο.


Συγκεκριμένα για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος το οποίο και βρέθηκε πάνω στην παρακείμενη προστατευτική ράμπα.

Ευτυχώς ο οδηγός δεν τραυματίστηκε και είναι καλά στην υγεία του, ενώ αυτή την στιγμή βρίσκεται εκεί περιπολικό της αστυνομίας για τις απαραίτητες διαδικασίες.

Δείτε τις φωτο του Aridaia365.gr:





17 σχόλια:

  1. τι εκτροπή βρε .. το αγροτικό που το χτύπησε δεν το είδες? Ρώτα πριν βγαλεις κάτι.. Την πόρτα του οδηγού του οπελ δεν την βλέπεις? έλεος !! Το αγροτικό δίπλα είναι ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αφου στο site υπαρχει αλλη μια ανάρτηση που λεει πως εχει εμπλακεί και αλλο όχημα, γιατι βιαζεσαι να κραξεις;

      Διαγραφή
  2. Όταν βγαίνει από τον δρόμο ένα αμάξι φίλε μου είναι εκτροπή όπως και βλέπεις στις φωτο, από κει και πέρα δεν είμασταν μπροστά όταν έγινε, μετά περάσαμε οπότε δεν ξέρουμε πως έγινε και οι άνθρωποι που ήταν εκεί και τους Ρωτήσαμε δεν ήξεραν ούτε αυτοί, γι αυτό οπότε γράψαμε άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γραφεις ο οδηγός έχασε τον έλεγχο , μπορούσες να ρωτήσεις τον οδηγό που ήταν εκεί να σου πει πως έχασε τον έλεγχο ή τις ασφαλιστικές εταιρίες που ήταν εκεί.. η την αστυνομία ..

      Διαγραφή
    2. Για να βγεις από τον δρόμο πρέπει να χάσεις τον έλεγχο και για να γίνει αυτό υπάρχουν πολλοί τρόποι και λόγοι γι αυτό αναφέρουμε για άγνωστο λόγο. Οπότε δεν γράψαμε κάτι που δεν ισχύει. Αυτά τα βρίσκει η αστυνομία, ούτε αστυνομία είμαστε δικαστές. Εμείς μεταφέρουμε απλά τα γεγονότα με διακριτικότητα.

      Διαγραφή
  3. Φίλε 365 είσαι ο μόνος που μπαίνεις στην διαδικασία να απαντάς στον καθένα και αυτό δείχνει έλλειψη σοβαρότητας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διάλογο κάνουμε και πάντα απαντάμε σε ό,τι αναφέρετε σε εμάς. Εσύ μάλλον προτιμάς να μην σου περνάνε τα σχόλια από ότι κατάλαβα.

      Διαγραφή
    2. 4:12 η θα απαντάει σε οτι τον κατηγορεις, γιατι ο 3:33 το κατηγόρησε το site χωρις βεβαια να ξερει το γιατι, ή δεν θα σου περνάει τα σχολια οπως κανουν πολλοι και δεν θα ασχολείται με τον καθε ενα μας. Εγω προσωπικά το θεωρώ πολύ έντιμο να απανταει, ισα ισα υπερασπίζεται την δουλεια του απο κατι οτι να ναι σχολια σαν του 3:33

      Διαγραφή
  4. Έχεις όλοι που επικρίνετε το σάιτ θα θέλατε τη παραπληροφόρηση που σας αρέσει αναφέροντας γεγονότα και ανθρώπους που ποτέ δεν υπήρξαν σε ένα τέτοιο συμβάν, μόνο και μόνο για να έχετε λόγο να κοτσομπολεψεται και να κραξετε...
    *Υ.γ: Σχόλιο από έναν που σχολιάστηκε από άλλα μέσα ενημέρωσης όταν είχε ατύχημα! ΧΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 3:33 Εσύ δεν ξέρεις τη σημαίνει η λέξη εκτροπή και βγαίνεις και κατηγορείς. Μερικοί μόνο λέτε πράγματα για να πείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χάσατε την ουσία με τα σχόλιά σας. Έγινε ένα τροχαίο ατύχημα που μάλλον (ή είναι πιθανό) να οφείλεται στη χρήση κινητού τηλεφώνου, η οποία χρήση αποσπά την προσοχή από την οδήγηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 5:38 Σε άλλο τοπικό σάιτ έγινε σωστή ενημέρωση.Εδώ βγάλατε δικά σας συμπεράσματα ότι έγινε από τη χρήση κινητου.Ζειτε σε άλλο πλανήτη μάλλον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μαλλον εσυ εισαι αυτος που εχει το αλλο site

      Διαγραφή
    2. 6.04 δεν έβγαλα συμπέρασμα. Γράφω: μάλλον, ή πιθανό, να οφείλεται σε χρήση κινητού η οποία χρήση αποσπά την προσοχή από την οδήγηση. Αυτό δεν είναι συμπέρασμα. Μάλλον (ή πιθανό) να μην καταλαβαίνεις αυτά που διαβάζεις.
      Υ.Γ Με αυτό το: Ζειτε σε άλλο πλανήτη μάλλον, δεν αναφέρεσαι σε μένα

      Διαγραφή
  8. ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΑ ΑΙΤΑΙ, ΟΥΤΕ ΤΑ SITE ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ξαφνικα εχετε γινει ολοι δικαστες και αστυνομικοι βλεπω. ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ. ο ενας κραφει το site μου μεταφέρει την είδηση και ο αλλος εβγαλε το συμπερασμα οτι μιλουσε ο οδηγος στο κινητο. ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ μονο το πως θα κράξετε εχετε στο μυαλο σας, ανωνυμα φυσικα παντα. Αν δεν σας αρεσει τι λεει το καθε site μην μπαίνετε και επισης αφήστε τους αρμοδίους και βρουν πως πραγματικά εγινε το περιστατικό. ΕΛΕΟΣ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣΣΣΣΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Aridaia365 συνέχισε να μας ενημερώνεις και να κρατας την σταση που κρατας σε ολα τα θεματα, εχεις κερδισει πολυ κοσμο. επισης προσεχε αυτους που στα γεραματα αποφασισαν να κανουν site και να ασχοληθουν με αυτο το επαγγελμα και οπου σταθουν και οπου βρεθουν σου πατανε λασπη και βγαζουν χολή. προφανώς γιατι δεν μπορουν να σας φτασουν. φιλικα από εναν φιλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365