Τρίτη 13 Αυγούστου 2019

Αριδαία: Δεν συνετιζόμαστε - Παρκάρουν καθημερινά μπροστά σε διαβάσεις ΑμεΑ

Πλέον στο site μας φτάνουν καθημερινά παράπονα από ανθρώπους, συνοδούς ΑμεΑ, οι οποίοι δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν στην πόλη

Δεν μπορούμε πλέον να καταλάβουμε, τι ακριβώς μπορεί να σημαίνει, για κάποιους, η αναγκαιότητα μιας διάβασης για άτομα ΑμεΑ, για τυφλούς, για ανθρώπους με διάφορα κινητικά προβλήματα, μαμάδων με καροτσάκια, αλλά φυσικά και για την απρόσκοπτη κίνηση στα πεζοδρόμια της πόλης της Αριδαίας.


Πλέων στο site μας φτάνουν καθημερινά παράπονα από ανθρώπους, συνοδούς ΑμεΑ, οι οποίοι δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν στην πόλη, γιατί κάποιοι που στο μυαλό τους νομίζουν πως είναι έξυπνοι, πάρκαρουν τα αυτοκίνητα τους είτε σε πάρκινγκ για αυτοκίνητα ανθρώπων με κινητικά προβλήματα, είτε σε διαβάσεις ΑμεΑ. Όλοι αυτοί φυσικά ξέρουν που παρκάρουν, απλά δεν τους νοιάζει, στα @@@@@@ τους δηλαδή, αρκεί να γίνει η δικιά τους δουλειά και αν τους κάνεις παρατήρηση, θα προσπαθήσουν να βγουν και από πάνω.

Αλήθεια, τι γίνεται σ’ αυτές τις περιπτώσεις; Τι γίνεται με τους ελέγχους που θα πρέπει να γίνονται τουλάχιστον στο κέντρο της πόλης ώστε να αποφεύγονται τέτοιες περιπτώσεις;

Ο Δήμος και η Αστυνομία, μπορεί να κάνουν διαγραμμίσεις, μπορεί να τοποθετούν κολωνάκια απαγόρευσης στάθμευσης σε ορισμένα σημεία, παρ’ όλα αυτά, αυτό φαίνεται πως δεν είναι αρκετό. Θα πρέπει να γίνονται συνεχείς έλεγχοι. 

Αλλά το σημαντικότερο που πρέπει να γίνει είναι εμείς οι ίδιοι να γίνουμε πιο άνθρωποι για τους συνανθρώπους μας.

Όλο αυτό είναι ο καθρέφτης της παιδείας μας, μια παιδεία που κάποιοι δείχνουν πως δεν έχουν.

7 σχόλια:

  1. λυπαμε για ολους αυτους τους ανθρωπους που καθημερινα δυσκολεύοντε επειδη καποιοι ειναι στα αρχιδια τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. προστιμο και αφαίρεση πινακιδες και διπλώματος θελουν κανονικα. και αν πανε να πουν κατι φαπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μπραβο σας που δημοσιεύετε τετοια θεματα μηπως μερικοι τα δουν και βαλουν λιγο μυαλο, αλλα και καποιοι αλλοι αρχίζουν να γραφουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μη τους τύχει να καθυλωθουν για το Α-Β λογο σε καρότσι, τότε μόνο θα καταλάβουν πόση ταλαιπωρία δημιουργούν στους συνανθρώπους τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ααααχχχ πάλι θα πω για κοντοκανη καραμπίνα και θα με χαρακτηρισετε κακό. Πώς όμως να συνετησεις τους παρακμιακους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. περισσότερος έλεγχος και παρουσία της αστυνομίας στους δρόμους.Γιατί δεν έχουμε καθημερινά περιπολίες στους δρόμους της Αριδαίας για γράψιμο? απλό είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό είναι σημάδι πολιτισμού και Παιδείας που δεν υπάρχει πλέον ούτε στο μικρό μας δαχτυλάκι Όχι παρκάρισμα σε θέσεις αναπήρων Όχι μηχανάκια όλλα τα παιδιά δεδομένο έχουν πολύ ότι πίνω και οδηγαω Γιατί είμαι μάγκας και ολλα αυτά από νέους ανθρώπους. Κρίμα μόνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365