Δείτε τα ονόματα |
Σας είχαμε αποκαλύψει τις προηγούμενες μέρες, πως δύο εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι, ένας της παράταξης Μπίνου και ένας της παράταξης Χατζηδημητρίου είναι έτοιμοι να εισέλθουν στην παράταξη του νέου Δημάρχου Χρήστου Μπάτση και να του δώσουν ουσιαστικά την πλειοψηφία που χρειάζεται.
Αν και από την πρώτη στιγμή ξέραμε τα ονόματα προτιμήσαμε να μην σας τα πούμε, για να περάσει και το τελευταίο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο.
Οπότε πλέον νομίζουμε έφτασε η ώρα. Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές πληροφορίες του Aridaia365.gr από την παράταξη του Δημήτρη Μπίνου αυτός που θα εισέλθει στην ομάδα Μπάτση θα είναι ο Χρήστος Δόντσος, τον οποίο μπορεί και να δούμε με ρόλο στην πρωτοβάθμια.
Ενώ από την παράταξη του Σάκη Χατζηδημητρίου αυτός που θα εισέλθει στην ομάδα Μπάτση είναι ο Σταύρος Αναστασιάδης. Πρέπει εδώ να τονίσουμε πως η χθεσινή συνάντηση της παράταξης Χατζηδημητρίου έγινε στο μεζεδοπωλείο που διατηρεί ο Σταύρος Αναστασιάδης στην Αριδαία, με ότι αυτό συνεπάγεται.
Αν δεν αλλάξει κάτι οι δύο κύριοι θα είναι οι άνθρωποι που ουσιαστικά θα λύσουν τα χέρια του Χρήστου Μπάτση, για να μπορέσει ο Δήμος να λειτουργήσει όπως ο ίδιος ο νέος Δήμαρχος θα θέλει.
Είναι μια επιλογή που Δόντσος και Αναστασιάδης την κάνουν για το καλό του Δήμου και των πολιτών, με σκοπό να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στην διοίκηση και να μπορέσει ο Δήμος να λειτουργήσει όπως πρέπει.
Χρήστος Δόντσος |
Σταύρος Αναστασιάδης |
"Είναι μια επιλογή που Δόντσος και Αναστασιάδης την κάνουν για το καλό του Δήμου και των πολιτών, με σκοπό να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στην διοίκηση και να μπορέσει ο Δήμος να λειτουργήσει όπως πρέπει" Χωρίς ακόμα δηλαδή να διαπιστώσουν εκ των έσω ότι θα πράξει ορθώς ο κύριος Μπάτσης είναι βέβαιοι για το αποτέλεσμα?το κουτόχορτο αλλού..όλα για το χρήμα και την δόξα
ΑπάντησηΔιαγραφήΕλπίζω ο κύριος δοντσος να μην έχει τις καθαρίστριες απλήρωτες όπως ο προηγούμενος πρόεδρος πρωτοβάθμιας. Κύριε Μπάτση να έχετε το νου σας. Οι καθαρίστριες είναι αγανακτισμένες από την κοροϊδία. Να βάλετε ένα σωστό άτομο. Το έργο που προσφέρουν είναι πολύ μεγάλο και τα χρήματα πολύ λίγα. Και αυτά τα λίγα δε τα παίρνουν. Απλήρωτες από τον Απρίλιο.
ΑπάντησηΔιαγραφήΕμεις με τον προεδρο που ειναι τώρα στηβ πρωτοβαθμια δεν ειμαστε απληρωτες. Το οτι καθυστερησε ενας μηνας δεν μου λεει κατι οταν 5 χρονια ειμαι οκ. Και εξαλλου οταν μπαιναμε ξεραμε απο την αρχη οτι δεν θα πληρωνομαστε καθε μηνα. Ελεος με την καθε τραγικη πια
ΔιαγραφήΠλάκα μας κάνεις; Δύο μήνες μας χρωστάνε. Και δεν είναι η πρώτη φορά. Μόνο η δευτεροβάθμια πληρώνετε κανονικά. Σε άλλη πρωτοβάθμια ανήκεις; Και αν δε σε πήραζει εσένα και έχεις την άνεση να ζήσεις τοτε οκ. Άλλες δεν την έχουν και περιμένουν αυτά τα χρήματα. Ο κάθε εργαζόμενος για πόσο καιρό πάει στη δουλειά του χωρίς να πληρώνετε; Τα χρήματα τα έχουν πάρει για την πληρωμή μας. Που είναι; Να σου θυμίσω τον περσινό Ιουνίου τον πήραμε τον Οκτώβριο. Η κατάσταση είναι τραγική και εσύ.
ΔιαγραφήΜακαρι να βρεθει καποιος ο οποιος θα τα φερει ολα εις περας στην πρωτοβαθμια οπως ειναι μεχρι και σημερα και δεν εχει κανενας προβλημα. Βγες απο το καβουκι σου και ρωτα να δεις πως ηταν και πως ειναι τωρα. Απο Σεπτέμβριο θα δειτε τι εστι βερικοκο και τοτε θα κλαιτε
ΔιαγραφήΌνειρο Θερινής Νυκτός
ΑπάντησηΔιαγραφήΓια τα λεφτά τα κάνεις όλα, ...
ΑπάντησηΔιαγραφήΕάν πάτε κύριοι για το "καλό της Αλμωπίας" τότε να πάτε χωρίς να πάρετε κάποια θέση. Όλα τ'άλλα είναι στάχτη στα μάτια, δυστιχώς.
Εσύ θα πήγαινες μόνο για το καλό δλδ Ε; μήπως θα βαζες και κάνα ψιλό; υποκριτη
ΔιαγραφήΑν θες και εσυ τα λεφτά ... κουνά τον κωλο σου από τον καναπέ και βγες μπροστά .... διαφορετικά κάτσε εκεί στην πείνα και τουμπεκί ... γίνατε όλοι έξυπνοι .... αν Ήσουνα έξυπνος δεν θα Ήσουνα και ανώνυμος !!!! Ελπίζω να σε κάνω να σκεφτείς λίγο με τα λόγια μ ... αλλιώς καμένη γη είσαι και θα είσαι μέχρι να πεθάνεις !!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΑυτό λέγεται ύπουλη γλυκιά προδοσία , όσο και να σκεφτείς άλλη λέξη δεν υπάρχει.....ίσως πούλημα;; Χμ ίσως διπλοπροσωπία ;κάτι τέτοιο πάντως...γενικά όχι κάτι αρσενικό ...
ΑπάντησηΔιαγραφήΕφιάλτες παρτάκι δες
ΑπάντησηΔιαγραφή