Παρασκευή 9 Αυγούστου 2019

Αριδαία: Κάηκε το χόρτο στον κυκλικό κόμβο ενώ υπάρχει μηχάνημα για αυτόματο πότισμα (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτογραφίες του Aridaia365.gr και βγάλτε τα συμπεράσματα σας

Σε πολύ κακή κατάσταση βρίσκεται ο κυκλικός κόμβος στην Αριδαία, στην έξοδο της πόλης προς τα Λουτρά Αλμωπίας.



Συγκεκριμένα αναγνώστης μας, μας εξέφρασε τα παράπονα του για την κατάσταση του κυκλικού κόμβου και μας είπε πως ενώ υπάρχει αυτόματο σύστημα ποτίσματος, το χόρτο έχει καεί και αναρωτήθηκε γιατί δεν κάνουν τίποτα οι αρμόδιες υπηρεσίες, αφού αν λειτουργεί το σύστημα ποτίσματος θα ήταν πολύ εύκολο να το ανοίξει κάποιος και να ποτιστεί το μέρος, σε ένα σημείο μάλιστα που καθημερινά περνάνε πολλοί τουρίστες που θέλουν να επισκεφτούν τα Λουτρά Αλμωπίας.

Σήμερα το μεσημέρι το Aridaia365.gr έκανε μια αυτοψία στο συγκεκριμένο μέρος.

Αυτό που διαπιστώσαμε ήταν πως όντως το χόρτο είναι καμένο όπως βλέπετε στις φωτό, όπως και κάποια μικρά δεντράκια, το χώμα είναι ξερό και πως ο ένας από τους δύο κυκλικούς κόμβους έχει όντως μηχάνημα ποτίσματος.

Κάνει μπαμ πως στο συγκεκριμένο μέρος, έχει να πέσει νερό από την τελευταία φορά που έβρεξε, αν και η συντήρηση του είναι ως προς το πότισμα είναι θέμα λεπτού.

Με μια απλή κίνηση το συγκεκριμένο μέρος θα άλλαζε τελείως μορφή, θα γέμιζε πράσινο και θα ήταν μια πολύ ωραία εικόνα και για τους επισκέπτες της περιοχής που περνάνε από το σημείο, αλλά και για τους κατοίκους της Αριδαίας.

Δείτε τις φωτογραφίες του Aridaia365.gr και βγάλτε τα συμπεράσματα σας:








3 σχόλια:

  1. μπραβο σας που τονιζετε τετοια θεματα. καποιες λεπτομέρειες κανουν την διαφορα. ανοιξε μια βρυση και ολα μπορουν να αλλαξουν. το πρασινο στην φυση ειναι οτι πιο ομορφο. το κιτρινο και το ξερω οτι πιο ασχημο. γιατι να μην το αλλαξουμε αφου μπορουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άσχετο βεβαια αυτο που θα πω αλλα και στον εξαπλατανο το γήπεδο.εχει καει απο την ξερα.
    Ενας απο τουε πρωην αρμοδιους Δεν βρεθηκε να παει να βαλει τα κανονια και να ρο ποτίσει??
    Επειδη διαλυθηκε η ομαδα διαλύουμε τα παντα.?
    Μετα παλι λεφτα απο τους δημοτες θα ζητάνε για να ξανασπειρουνε γκαζόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δώστε τη συντήρηση σε ιδιώτες. πιο πολύ συμφέρει στο Δήμο από το να παίρνει υπαλλήλους και οι χώροι θα είναι σαν κόσμημα. αλλά πρέπει να μαζεύουμε και ψήφους και να τάζουμε δίμηνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365