Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019

Έδειξαν τις προθέσεις τους Μπινος και Χατζηδημητριου

Διαβάστε λεπτομέρειες

Τις προθέσεις τους για την επόμενη μέρα του Δήμου Αλμωπίας έδειξαν ο Δημήτρης Μπίνος και ο Σάκης Χατζηδημητριου.



Οι δύο άντρες που την δεύτερη βδομάδα των εκλογών ουσιαστικά κινήθηκαν μαζί και ακόμα και αν το διέψευσε  σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο Δημήτρης Μπίνος, οι επιβεβαιωμένες πληροφορίες που σας είχαμε μεταφέρει εκείνη την περίοδο μιλούσαν για συνεργασία των δύο αντρών, ενώ υπήρχε και μια συνάντηση λίγα λεπτά πριν ανοίξουν οι κάλπες τις δευτερης Κυριακή των εκλογών όπως σας είχαμε ενημερώσει τοτε.

Αυτή η σύμπνοια απόψεων υπάρχει μέχρι και σήμερα, όπως φάνηκε στην έναρξη του Ευρωπαϊκού Τουρνουά Τέννις που διοργανώνει ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αριδαίας, οπου οι δύο άντρες  είχαν συνομιλία σε πολύ καλό κλίμα με καυτές ατάκες για την επόμενη μέρα του Δήμου, που ουσιαστικά έδειξαν τις προθέσεις τους.

6 σχόλια:

  1. Ανανδροι και ψεύτες εκατέρωθεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λογαριάζουν όμως χωρίς τον Δήμαρχο που τον εξέλεξε παμψηφεί ο κόσμος της Αριδαίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλα ξεκινησατε σαν σαιτ ενημερωσης. Μην κιτρινιζετε σιγα σιγα. Ζηλεψατε τον Σταυρακη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ποιος κιτρινίζει ρε φιλε. τη σου φταει το σαιτ. αυτοι οι δυο και ειδικα ο Μπινος και τη δεν ειπε πριν τις εκλογες για τον Σακη και τωρα ειναι διπλα διπλα και γελανε. πουλησαν την ψυχη τους στο διαολο για να κανουν κατι. για να φτασει το σαιτ αυτο τον Σταυρακη πρεπει να κατηγορει και να εχει μονο μια πλευρα. Εδω βλεπω απλα λεει τη εγινε στην πιπερια. το κιτρινισμα που το βλεπεις. aridaia365 συνεχισε ετσι στην αρχη σε εβλεπα με μισο ματι αλλα τωρα εχεις κερδισει την εμπυστοστινη μου

      Διαγραφή
  4. ΚΑΙ ΓΙΑ ΞΑΝΑΕΛΑ ΜΠΙΝΟ ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΨΗΦΟ...............ΡΕ ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ώριμοι πολιτικοί οι κύριοι. O λαός της Αλμωπίας τους έταξε να υπηρετήσουν από την θέση της αντιπολίτευσης και αυτό πρέπει να κάνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365