Δευτέρα 5 Αυγούστου 2019

Δυο νεκρά σκυλάκια από φόλα στα Γιαννιτσά

Κανένα προστιμο δε σου μαθαίνει να είσαι άνθρωπος

Δυο νεκρά σκυλάκια από φόλα στα Γιαννιτσά εμβολιασμενα, στειρωμένα, τσιπαρισμενα, που τα φρόντιζαμε εθελοντές δεν είχαν πειράξει ποτέ κανέναν ...στην περιοχή του Άι Γιώργη και στην ευρύτερη περιοχή της πόλης μας.



...πόσο ανήθικο πόσο απάνθρωπο είναι...κ όταν ακόμα κάποιοι ξεφορτώνονται ό,τι τους ενοχλεί με τέτοιο τρόπο εν έτη 2019.... δυστυχώς είμαστε πολύ πίσω στην ανθρωπιά και στη συνείδηση ...όταν ακόμα υπάρχουν "άνθρωποι"που δε διστάζουν να διαπράξουν αυτό το έγκλημα σε αθώα πλάσματα...

..φυσικά έγινε η σχετική καταγγελία στην αστυνομια ...
Βέβαια κανένα προστιμο δε σου μαθαίνει να είσαι άνθρωπος...και να έχεις συνείδηση ....
Όμως μια φορά θα πρέπει να πληρώσει αυτός που διαπράττει αυτό το έγκλημα για παραδειγματισμο ..
Έλεος πια ...


1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365