Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019

Η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας για το τροχαίο της Ξιφιανης

Διαβάστε την ανακοίνωση

Διαβάστε την ανακοίνωση:



Τροχαίο δυστύχημα Σήμερα (26 Αυγούστου 2019) και ώρα περίπου 20.45, στο 1 χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Ξιφιανής - Αριδαίας Πέλλας, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 35χρονη ημεδαπή και επέβαινε σε αυτό 7χρονη ημεδαπή, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της 7χρονης και τον τραυματισμό της 35χρονης οδηγού του οχήματος, που διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Έδεσσας. 

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το  Αστυνομικό Τμήμα Αλμωπίας.

3 σχόλια:

  1. Μπράβο σας για τον τρόπο που διαχειρίζεστε τόσο λεπτά θέματα. Κάποιοι έβαλαν φωτογραφίες με την κοπέλα κάτω να υποφέρει. Αν είναι δυνατόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπάρχουν νεότερα για την κατάσταση της υγείας της; πολύ κρίμα για το αγγελουδακι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για ακόμη μια φορά σας βγάζω το καπέλο... Την ώρα που κάποια άλλα site βάζουν φωτογραφίες με τη μητέρα στον δρόμο να υποφέρει από πόνους ενώ έχει χάσει κ το παιδί της, εσείς δείχνετε πόσο καλά κάνετε τη δουλειά σας κ τη στάση κραταυε6σε τέτοια λεπτά θέματα... Είστε άνθρωποι πάνω απ όλα κ δε τα ισοπεδωνετε όλα για μερικά κλικ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365