Παρασκευή 16 Αυγούστου 2019

"Κολάζει" η Παναγιώταρου με το μικροσκοπικό μπικίνι της (ΦΩΤΟ)

Μαυρισμένη και αποκαλυπτική ξέρει πώς να... μαγνητίζει τα βλέμματα

Ποζάρει χαμογελαστή και πιο σέξι από ποτέ και "κολάζει" η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Η πρώην παίκτρια του "My Style Rocks" συνεχίζει τις διακοπές της στο εξωτικό Μπαλί αλλά δεν ξεχνά να μοιράζεται με τους followers της στιγμές της. 


Για άλλη μια φορά ανέβασε στο Instagram φωτογραφία της, όπου ποζάρει με το μικροσκοπικό μπικίνι της στην πισίνα του ξενοδοχείου και προκαλεί "εγκεφαλικά". Μαυρισμένη και αποκαλυπτική ξέρει πώς να... μαγνητίζει τα βλέμματα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365