Παρασκευή 16 Αυγούστου 2019

Αλμωπίας: Τρύπια απορριμματοφόρα του Δήμου γεμίζουν βρώμικα υγρά τους δρόμους

Ελπίζουμε το πρόβλημα να λυθεί άμεσα

Πολλά παράπονα έχει δεχθεί το site μας, για απορριμματοφόρο ή απορριμματοφόρα του Δήμου Αλμωπίας τα οποία γεμίζουν βρώμικα υγρά τους δρόμους.



Συγκεκριμένα όλα τα βρώμικα υγρά που θα έπρεπε κανονικά να βρίσκονται μέσα στο απορριμματοφόρο μετά την συγκομιδή των σκουπιδιών, λόγω προφανώς τεχνικούς προβλήματος "στάζουν" έξω από το απορριμματοφόρο, με αποτέλεσμα να γεμίζουν βρώμικα υγρά οι δρόμοι, τα οποία φυσικά προκαλούν μία πολύ άσχημη μυρωδιά.

Μάλιστα όπως μας δηλώνει αναγνώστης μας, "Αν το δεις θα νομίζεις ότι είναι υδροφόρο και κουβαλάει νερό να δροσίζει δρόμους"

Ελπίζουμε το πρόβλημα να λυθεί άμεσα.

2 σχόλια:

  1. η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου.Προφανώς σε μια πόλη με δημότες απαιτητικούς και ενημερωμένους έχει καταφύγει κάποιος νομικά και ο Δήμος καταρέει πληρώνοντας αποζημιώσεις με την υγιονομικό πρόβλημα που δημιουργεί.Ακόμα όμως είμαστε Ναμίμπια και την γλιτώνουμε.Η απόκτηση καινούργιων αποριμματοφόρων εχθές ή μάλλον προχθές είναι κορυφαίο ζήτημα για το Δήμο μας.Μια ταπεινή απορία: ούτε ένας δημότης δεν έχει τη δύναμη να παρει τηλέφωνο στα κανάλια? στις εφημερίδες? στην περιφέρεια? τίποτε? κανένας? είμαστε άξιοι της μοίρας μας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κοινό μυστικό , ότι έχουμε γίνει αποθήκη ανθρώπων χαμηλής στάθμης αδερφέ....στην Αλμωπία ο μορφωμένος υποφέρει ...τι ψάχνεις; ΠΑΟΚ στοίχημα και πανηγύρια για μάτι ,, αυτοί είμαστε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365