Κυριακή 18 Αυγούστου 2019

Συνάντηση Χρήστου Μπατση με εκλεγμένο της παράταξης Χατζηδημητρίου

Ο Δημοτικός Σύμβουλος μπορεί να είναι το μαγικό 14

Τις διαβουλεύσεις της επόμενης μέρας για τον Δήμο Αλμωπίας συνεχίζει ο νέος Δήμαρχος Χρήστος Μπατσης, με σκοπό την εύρεση του 14ου Δημοτικού Συμβούλου που θα του εξασφαλίσει την πλειοψηφία.

  
Προς αυτή την κατεύθυνση σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του Aridaia365.gr ήταν μια συνάντηση που είχε χθες βράδυ σε μεζεδοπωλείο της κεντρικής πλατείας Αριδαίας, με νεαρό εκλεγμένο της παράταξης Χατζηδημητρίου στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο.

Η συνάντηση ήταν σε πολύ καλό κλίμα, με τους δύο άντρες να συζητάνε για την επόμενη μέρα στον Δήμο.

Ο συγκεκριμένος Δημοτικός Σύμβουλος μπορεί να είναι το μαγικό 14

3 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365