Δευτέρα 12 Αυγούστου 2019

Κόρινθος: Παρκάρισμα για… όσκαρ στην παραλία στο Λέχαιο! (ΦΩΤΟ)

Αντί να βάλει πρώτη έβαλε όπισθεν

Η Κόρινθος αντιμετωπίζει πρόβλημα με το παρκάρισμα και τις θέσεις στάθμευσης, αλλά αυτός ο άνθρωπος μάλλον το... παράκανε.




Το επικό αυτό παρκάρισμα συνέβη στον παραλιακό δρόμο Άσσο – Λέχαιο και ο οδηγός μάλλον κάτι άλλο ήθελε να κάνει και όχι να φέρει το αυτοκίνητό του μια ανάσα από τη θάλασσα. 



Ένας λάθος χειρισμός λοιπόν στο παρκάρισμα, καθώς αντί να βάλει πρώτη έβαλε όπισθεν και το αμάξι καβάλησε τα βράχια και παραλίγο να κάνει μπάνιο στην παραλία στο Λέχαιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365