Δευτέρα 12 Αυγούστου 2019

Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών στο Handball: Στελεχώνουν την ομαδα 10 αθλήτριες από το φυτώριο

Ανακοίνωση

Ο Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών είναι εκείνη η γυναικεία ομάδα χάντμπολ της Α1 που στηρίζεται εξ'ολοκλήρου στο φυτώριό της.


Ένα φυτώριο που έχει διακριθεί σε κάθε ηλικιακό του τμήμα και έχει αναδείξει αθλήτριες που σήμερα στελεχώνουν την Εθνική Ελλάδος γυναικών.

Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος, από τη στελέχωση της γυναικείας ομάδας μας δε θα μπορούσαν να λείψουν και ''οι μικρότερές μας".

Παπαδοπούλου Γεωργία, Ματζίρη Μαρία, Τομίδου Μαριτίνα, Ζιάκα Αιμιλία, Πατζαρτζή Καλλιόπη, Ανδρίτσου Μαριέλλη, Πατσάνη Αγγελίνα, Πέγιου Μαγδαληνή, Πέγιου Γεωργία, Ρούμελη Ειρήνη, σας ευχόμαστε μία δημιουργική,υγιής και πάνω από όλα γεμάτη αθλητικές παραστάσεις χρονιά!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365