Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019

Η Θεοδώρα Τζάκρη έμπρακτα στο πλευρό των δανειοληπτών

Δελτίο Τύπου 

Επισκέφτηκε σήμερα το Γραφείο Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών (ΓΕΥΔ) στην Έδεσσα, το οποίο δημιούργησε ολοκληρώνοντας την προηγούμενη βουλευτική της θητεία


Η βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρα Τζάκρη επισκέφτηκε την Τρίτη 27 Αυγούστου 2019 το Γραφείο Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών (ΓΕΥΔ) στην  Έδεσσα, στη δημιουργία του οποίου συνέβαλε καθοριστικά, καθώς δημιουργήθηκε κατόπιν εισήγησής της στον Ειδικό Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους κ. Φώτη Κουρμούση, στον 1ο όροφο επί της οδού Φλωρίνης 6 (κάτω από το ΣΕΠΕ), που παραχωρήθηκε από τον ΟΑΕΔ και εξωραΐστηκε με δαπάνες που ενέκρινε το Δ.Σ. του ΟΑΕΔ τον Μάιο του 2019.

Το γραφείο στελεχώνεται από την κ. Δόμνα Μπάστα που αποσπάστηκε από άλλη δημόσια υπηρεσία και έχει καταρτιστεί σχετικά από την Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης του Ιδιωτικού Χρέους και τον κ. Αδραμάνη, Οικονομολόγο ΠΕ  που προσελήφθη μέσω προγράμματος του ΟΑΕΔ και ξεκίνησε τη λειτουργία του την 1η-7-2019.

Όπως ενημέρωσαν οι εργαζόμενοι την κ. Τζάκρη, το ΓΕΥΔ Έδεσσας, παρέχει καθημερινά από τις  9:00 - 17:00 συμβουλές και υποστήριξη σε όλους τους πολίτες του Νομού Πέλλας (αλλά και του Νομού Ημαθίας, δεδομένου ότι δεν λειτουργεί ΓΕΥΔ ή ΚΕΥΔ στην Ημαθία) που αντιμετωπίζουν προβλήματα ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τράπεζες και εταιρείες διαχείρισης απαιτήσεων (επονομαζόμενες εισπρακτικές, funds) , Δ.Ο.Υ και ασφαλιστικά ταμεία.
Όλες οι συμβουλές προς τους πολίτες και τις επιχειρήσεις για διευθέτηση οφειλών δίνονται ΔΩΡΕΑΝ και με βάση την ισχύουσα νομοθεσία και αφορούν:
τον εξωδικαστικό μηχανισμό,
την προστασία της πρώτης  κατοικίας,
τις 120 δόσεις.
Οι πολίτες (φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις) που επιθυμούν να απευθυνθούν στο ΓΕΥΔ προς ενημέρωση σε θέματα χρηματοοικονομικής  διαχείρισης εν γένει και ειδικότερα για να λαμβάνουν υποστήριξη για ζητήματα οφειλών μπορούν να επικοινωνούν για ραντεβού στο τηλ. 2381025094.-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365