Παρασκευή 2 Αυγούστου 2019

Αυτός είναι ο παρουσιαστής και ηθοποιός που συνελήφθη για κλοπή!

Συμμετείχε σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές, όπως «Οι μεν και οι δεν», «Μαρία η άσχημη»

Αυτός είναι ο Έλληνας παρουσιαστής και ηθοποιός που συνελήφθη για κλοπή στο Σύνταγμα. Έχε παίξει σε πασίγνωστες τηλεοπτικές σειρές.

Συνελήφθη την Τετάρτη (31/07) το μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας μαζί με τον συνεργό του διότι αποπειράθηκαν να κλέψουν κινητό τηλέφωνο στη λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας.



O 50χρονος ηθοποιός οδηγούσε τη μηχανή με συνεπιβάτη τον φίλο του, ξαφνικά είδαν στη στάση λεωφορείου μια κοπέλα να μιλάει στο κινητό της τηλέφωνο. Ο φίλος του γνωστού παρουσιαστή κατέβηκε από τη μηχανή και στα μάτια δεκάδων περαστικών άρπαξε το κινητό τηλέφωνο της νεαρής κοπέλας.

Πρόκειται για τον 50χρονο Ε.Π. Συμμετείχε σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές, όπως «Οι μεν και οι δεν», «Μαρία η άσχημη» κ.α. Ασχολήθηκε με το μόντελινγκ ενώ πήρε μέρος και σε τηλεοπτικές εκπομπές στο Mega και το Star, ενώ επίσης λέγετε πως τον ερωτεύτηκε η Ούρσουλα Αντρες και διατηρούσε σχέση με τη Στεφανί του Μονακό. Το Μάρτιο του 2008 η Αστυνομία τον είχε συλλάβει με ποσότητα ναρκωτικών.Μάλιστα τελευταίο καιρό αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, όπως είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365