Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019

Αριδαία ΠΡΟΣΟΧΗ: Επικίνδυνη τρύπα - Δείτε σε ποια περιοχή (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτο

Για μία επικίνδυνη τρύπα στην Αριδαία μας ενημέρωσε αναγνώστης μας, μία τρύπα για την οποία είχαμε ασχοληθεί στο παρελθόν, την οποία έκλεισαν οι αρμόδιες υπηρεσίες αλλά ξανά ανοίγει σιγά σιγά όπως θα δείτε στις φωτό.

Πρόκειται για την τρύπα στον δρόμο του Μασούτη, στην οποία περνάει προφανώς φρεάτιο από κάτω και υπάρχει μια διάβρωση του οδοστρώματος σε δύο σημεία και μπορεί να γίνει πολύ επικίνδυνη για τους πεζούς αλλά και τα οχήματα



Δείτε τις φωτο:






2 σχόλια:

  1. Σιγά την τρύπα. Δεν χωράει μέσα αυτοκίνητο. Το πολύ πολύ καμία ζάντα κα κανένα αμορτισέρ. Όλη η Αριδαία είναι γεμάτη από τέτοιες τρύπες. Είναι από τον επιστημονικο τρόπο που έγινε το αποχετευτικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχ αχ αχ φρεατιο????????? Εκει ειναι το μεγαλο ρεμα που σκεπαστηκε για να γινει δρομος και να παρουν αξια τα οικοπεδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365