Τετάρτη 14 Αυγούστου 2019

Συνάντηση του συνδυασμού του Νίκου Παρουτογλου - Κλείδωσε η συνεργασία με Μπατση

Η κλεψύδρα έχει σχεδόν αδειάσει και σύντομα θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις

Συνάντηση είχε χθες το βράδυ ο Νίκος Παρουτογλου με ανθρώπους του συνδυασμού του.


Κύριο θέμα φυσικά ήταν ο ρόλος που θα διαδραματίσει η παράταξη του στην επόμενη μέρα του Δήμου Αλμωπίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Aridaia365.gr Χρήστος Μπατσης και Νίκος Παρουτογλου έχουν δώσει τα χέρια και θα συμπορευτούν μαζί την επόμενη τετραετία.

Επιπλέον γίνονται διερευνητικές κινήσεις προς εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους των παρατάξεων Μπινου και Χατζηδημητρίου, για να δουν αν υπάρχει ανοικτός δρόμος για να φέρουν κάποιον ή κάποιους από τις συγκεκριμένες παρατάξεις προς την σύμπραξη τους.

Η κλεψύδρα έχει σχεδόν αδειάσει και σύντομα θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις.

6 σχόλια:

  1. κ. Καραγιαννιδη σε παραπληροφόρησαν Μόλις τώρα είχα επικοινωνία μ δύο εκλεγμένους τού κ. Παρούτογλου ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΟΝΤΑΙ



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε γνωστέ - άγνωστε που είχατε τέτοιο μεγάλο ζόρι που πήρατε αμέσως δύο εκλεγμένους του κυρίου Παρούτογλου τηλέφωνο, αφήστε εμάς να μεταφέρουμε τις δικές μας πληροφορίες και προσέξτε εσεις να μην παραπληροφορείτε τον κόσμο...καταλάβατε φαντάζομαι τι θέλω να πω... οποτε καλύτερα να κόψετε τα συνεχόμενα σχόλια κατά του site μας γιατι η Αριδαία είναι μικρή και όλα μαθαίνονται...και δεν σας τα κόβω, για να μην σας κάνω την χάρη να λέτε δεξιά και αριστερά ότι το Aridaia365.gr κόβει τα σχόλια γνωστόν μου, γιατι φυσικά δεν μπορείς κύριε γνωστέ - άγνωστε να πεις ότι κόβουμε τα δικα σου..οποτε ασχολήσου με τα δικα σου θέματα και ασε εμας να κάνουμε την δουλειά μας και ο κόσμος θα κρίνει... ευχαριστούμε πολύ κύριε ΓΝΩΣΤΕ - άγνωστε

      Διαγραφή
    2. καραγιανν ξερω φιλε οτι σου κανουν μεγαλο πολεμο γιατι καποιοι πριν τις εκλογες δεν υπολόγιζαν οτι θα μπεις τοσο δυνατα και θα τους παρεις τοση μεγαλη πίτα απο την συγκεκριμένη δουλεια, σας φιλος σου λεω συνεχισε ετσι και αυτους που κυκλοφορουν με κουκουλα και σε έστειλαν κάποτε στο τμημα, απλα και μονο απο ζήλια, απλα θα τους αποβάλλει ο κοσμος

      Διαγραφή
  2. Αυτό όλο δείχνει ότι ο Παρουτ λειτουργεί συμφεροντολογικά, προσωπικά και χωρίς ρομαντισμό στη βάση των ιδεών που μας σέρβιρε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειναι πασιφανέστατο ότι ο Παναγιώτης όταν μυριστεί χρήμα τρελαίνεται. Ο Παράσχος όσο έντιμος και να είναι δεν μπορεί να κόψει τα χούγια του Παναγιώτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΥΛΟΣ θα γίνει ο Δήμος Αλμωπίας
    τρεις δυνάμεις θα συγκρούονται στην παράταξη Εδω Ζούμε,
    ο Δημήτριος Βέσκος που μαζί με τον Μπάτση οργάνωσαν τον συνδυασμό, σήκωσε στις πλατες του την κόντρα με τον Μπίνο και ΜΕ τις επιλογές του κατάφερε να κάνει τον Μπάτση δήμαρχο, αλλά μετά τον Ιούνιο σταδιακά περιθωριοποιείται. Σ εαυτό συντελεί και ο νέος ρόλος του ως πρόεδρος του δημοτικού Συμβουλίου.
    Η Μελίτα Χισκάκη, η οποία την προεκλογική περίοδο ήταν η πνευματική οδηγός του Μπάτση, που δεν κατάφερε να εκλεγεί (και αυτό το φέρει βαρέως) και βλέπει ότι μέσα από τον νέο της ρόλο ως γενική γραμματέας του δήμου θα μπορέσει να κυριαρχήσει στο δημαρχιακό μέγαρο και να καθοδηγεί τον Μπάτση, αξιοποώντας την ανεπάρκεια στο στελεχικό δυναμικό της παράταξης του Μπάτση.
    Ο Γιάννης Κετικίδης που στήριξε σημαντικά την προεκλογική προσπάθεια του Μπάτση, καθώς τον συνδέουν κοινά επιχειρηματικά συμφέροντα με τον Μπάτση, και στοχεύει να είναι ο Νο 2 της παράταξης επειδή βλέπει πρώτα απόλα και παντα το πολιτικό του μέλλον και το ατομικό του συμφέρον.
    Σε αυτή την τριάδα εαν προσθέσει κανείς το συμπληρωματικό ρόλο του Παρούτογλου (τις πολιτικές του βλέψεις) και του Τσάνταλη (τον εκδικητικό ρόλο και την δικομανεία του), αλλά και τα επαγγελματικά συμφέροντα της Λαζάρου - Παπαδοπούλου, καταλαβαίνει κανείς ότι ο Δήμος σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ματαβλεθεί σε ΜΥΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365