Δευτέρα 5 Αυγούστου 2019

Αλμωπος: Έρχεται ενίσχυση στην επιθετική γραμμή

Θα αποκτηθούν ένας σέντερ φορ και ένας μέσος με επιθετικές ικανότητες

Κοντά στην απόκτηση παικτών για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικης του γραμμής βρίσκεται ο Αλμωπος Αριδαίας.

Συγκεκριμένα θα αποκτηθούν ένας σέντερ φορ και ένας μέσος με επιθετικές ικανότητες, για να αντικαταστήσει τον Λάζαρο Ελευθεριάδη που οδεύει προς ομάδα Β κατηγορίας.

Η διοίκηση της ομάδας σε συνεργασία με τον προπονητή Γιώργο Τυριακίδη βρίσκεται σε συζητήσεις με ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στις συγκεκριμένες θέσεις και μεχρι το τέλος της εβδομάδας ευελπιστούν πως θα υπάρξουν ανακοινώσεις.

Πρέπει να τονίσουμε πως η ομάδα εδώ και δέκα μέρες περίπου έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της στο γήπεδο της Σωσανδρας, το οποίο βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, κάτι που διευκολύνει τον Γιώργο Τυριακίδη και τους ποδοσφαιριστές του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365