Τετάρτη 14 Αυγούστου 2019

Αναβάλλονται λόγω πένθους οι εκδηλώσεις στο Γαρεφι


Ο Μ.Σ. Γαρεφείου  "Κώστας Γαρέφης" έχοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης ενημερώνει όλους τους φίλους,όλα τα μέλη, καθώς και τους  συμπολίτες που  επισκέπτονται το Πανηγύρι που πραγματοποιείται στην Τ.Κ. Γαρεφείου υπέρ Κοιμήσεως της Θεοτόκου, ότι λόγω αιφνίδιου θανάτου αναβάλλει τις προγραμματισμένες πολιτιστικές εκδηλώσεις για τις 16 Αυγούστου.


Σεβόμενοι τον απρόσμενο θάνατο ενός νέου συγχωριανού μας  όπου μέλη της οικογένειας, είναι και μέλη του συλλόγου μας, αποφασίσαμε ομόφωνα την αλλαγή  της ημερομηνίας των πολιτιστικών εκδηλώσεων. 

Για την ημερομηνία  και το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα ενημερωθείτε με νέα ανακοίνωση του συλλόγου.

Σκοπός και στόχος του Μ.Σ. Γαρεφείου είναι να προάγει τον πολιτισμό για τον τόπο και τον συνάνθρωπο, με την ίδια ακριβώς στάση θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε κάνοντας ότι μπορούμε για να βοηθήσουμε αυτούς που έχουν πραγματικά ανάγκη.

Ευχόμαστε συλληπητήρια και καλή δύναμη στην οικογένεια, θα είμαστε κοντά σας.

Με εκτίμηση και σεβασμό στον συνάθρωπο.

Το Δ.Σ. 
Μ.Σ. Γαρεφείου 
"Κώστας Γαρέφης"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365