Πέμπτη 15 Αυγούστου 2019

Σε πλήρη ετοιμότητα τα σχολεία του Δήμου Αλμωπίας

Δελτίο Τύπου

ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ
- ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ Η ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ
ΔΑΠΑΝΗΣ   260.000 €Σημαντικές παρεμβάσεις υλοποιεί ο Δήμος Αλμωπίας στις σχολικές μονάδες, με στόχο να υπάρξει πλήρης ετοιμότητα ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς. 

Οι εργασίες περιλαμβάνουν στις περισσότερες περιπτώσεις ελαιοχρωματισμούς, συντηρήσεις, αλλά και εξοπλισμό.
Όσον αφορά στις σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, οι παρεμβάσεις αφορούν στα Δημοτικά Σχολεία Πολυκάρπης, Μηλιάς, Ριζοχωρίου, Φιλώτειας, Φούστανης, Βορεινού, Νεοχωρίου, Εξαπλατάνο, Σωσάνδρας, Αλώρου, Λουτρακίου, Δωροθέας, Νότιας, Όρμας, Αρχαγγέλου, Θεοδωρακείου, Ίδας, Λαγκαδιάς, 1ο Αριδαίας, καθώς επίσης και στα Νηπιαγωγεία Γαρεφείου, Πιπεριάς, Λουτρακίου, Ξιφιανής, Αψάλου, Εξαπλατάνου, Σωσάνδρας, Χρύσας-Τσάκων και Περίκλειας. Ο προγραμματισμός για τις σχολικές μονάδες δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, περιλαμβάνει το 1ο και 2ο Γυμνάσιο Αριδαίας, το Γυμνάσιο-Λύκειο Εξαπλατάνου, το Γυμνάσιο Προμάχων και το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αριδαίας. 

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος, μαζί με τον Πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Χρήστο Γεωργίου, επισκέφτηκε τις σχολικές μονάδες Σωσάνδρας,Νεοχωρίου, Μηλιάς,Ριζοχωρίου,Φούστανης και Φιλώτειας,όπου πραγματοποιούνται οι εργασίες και ενημερώθηκε από τον υπεύθυνο του έργου για την πορεία τους. Όπως δήλωσε, για άλλη μια χρονιά δόθηκε ιδιαίτερη βαρύτητα στον προγραμματισμό παρεμβάσεων για τα σχολεία και έτσι θα υπάρ ξει πλήρης ετοιμότητα το Σεπτέμβριο ,για να λειτουργήσουν κάτω από τις καλύτερες δυνατές συνθήκες. 

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τους Διευθυντές και τους εκπαιδευτικούς των σχολείων, για την άψογη και εποικοδομητική συνεργασία που υπήρξε όλα αυτά τα χρόνια και τόνισε ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται πάντοτε κοντά στα αιτήματά τους.

2 σχόλια:

  1. Όχι όλα ελάτε μια βόλτα κ στο Δημοτικό Σχολείο Πολυκαρπης να δείτε αν είναι η όχι έτοιμο για να μπούνε τα παιδιά μας για μάθημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ολα ειναι υπερβολη!ας μην προκαλει ο απελθων δημαρχος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365