Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019

Εξωτερικό δίκτυο ύδρευσης παλαιού Αγίου Αθανασίου (ΦΩΤΟ)

Το έργο αφορά στην κατασκευή 7.500m δικτύου ύδρευσης

Με γοργούς ρυθμούς υλοποιείται το έργο «Κατασκευή εξωτερικού δικτύου ύδρευσης Αγίου Αθανασίου» από τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης (ΔΕΥΑ) Έδεσσας.


Το έργο αφορά στην κατασκευή 7.500m δικτύου ύδρευσης με αγωγούς από πολυαιθυλένιο, μεγάλων διατομών αναλόγως των αναγκών του έργου, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η επάρκεια του νερού. Οι αγωγοί είναι εγκιβωτισμένοι σε άμμο και τοποθετούνται παραπλεύρως των οδών διέλευσης, σε ορύγματα με μέσο βάθος τοποθέτησης 0,90m. 


Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 626.000 € και με την ολοκλήρωση του αναμένεται να επιλυθεί οριστικά το ζήτημα επάρκειας νερού που αντιμετωπίζει ο οικισμός του παλαιού Αγίου Αθανασίου σε ορισμένες περιπτώσεις, ειδικά όταν υπάρχουν πολλοί επισκέπτες και αυξημένες ανάγκες.


Ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου δήλωσε σχετικά «Θέλω να εκφράσω την μεγάλη μου ικανοποίηση για τους ρυθμούς εκτέλεσης του έργου και να συγχαρώ τη στενή μου συνεργάτιδα Κατερίνα Ζδρου, που αν και επέλεξε να μην ασχοληθεί με τα κοινά αυτή τη δημοτική περίοδο συνεχίζει εντατικά την πολύ σημαντική προσπάθεια που κάνει τα τελευταία χρόνια στη ΔΕΥΑ Έδεσσας. 


Είναι άξια συγχαρητηρίων και η ΔΕΥΑ της οφείλει πολλά τόσο σε επίπεδο οργάνωσης όσο και στην εκτέλεση σημαντικών έργων που βελτιώνουν την καθημερινή ζωή των πολιτών και προστατεύουν αποτελεσματικά το φυσικό περιβάλλον του τόπου μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365