Πέμπτη 1 Αυγούστου 2019

Παίκτης της Αναγέννησης Γιαννιτσών ο Παναγιώτης Πετρούσης

Ανακοίνωση

Ο 27χρονος αμυντικός τα βρήκε σε όλα με την ομάδα της Αναγέννησης Γιαννιτσών και αποτελεί και με την βούλα παίκτης της ομάδας της Πέλλας.

Ο Ποδοσφαιριστής υπέγραψε το συμβόλαιο του και ανήκει και τυπικά πια στο πλουσιότατο ρόστερ του σύλλογο μας.


Ο Πετρούσης (γεννημένος στις 11/8/1992) και ύψος 1:86 έχει περάσει παλαιότερα από αξιόλογες ομάδες έχοντας τριψήφιο αριθμό συμμετοχών σε όλες τις εθνικές κατηγορίες , οι σταθμοί στην καριέρα του πολλοί και αξιόλογοι, μερικοί από αυτούς ΑΕΚ κ20, η Κέρκυρα, Ηρακλή Ψαχνών, Καμπανιακό, Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, Πανθρακικό, Απόλλωνα Καλαμαριάς,Ιάλυσο και μέχρι πρότινος ήταν στον Αιγινιακό. .

Ο Συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής που ήταν και διεθνής με την Κ19 της εθνικής Ελλάδος. Αναμένεται να βοηθήσει αισθητά την ομάδα της Πέλλας , αποτελώντας την 11η αξιόλογη μεταγραφή του φιλόδοξου φέτος συλλόγου.
Η μεγάλη οικογένεια της Αναγέννησης καλωσορίζει τον Παναγιώτη και του εύχεται υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365