Δευτέρα 12 Αυγούστου 2019

Συνεχίζουν μαζί Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών στο Μπάσκετ και Παναγιωτιδης

Ανακοίνωση

Καλωσορίζουμε για ακόμα μια χρονιά τον Τάσο Παναγιωτίδη στο δυναμικό της ομάδας μας.



Το Δ.Σ. του συλλόγου μας νιώθει όχι μόνο χαρά αλλά και περηφάνεια, που έχει στην ομάδα του έναν παίκτη με τον χαρακτήρα αλλά και την διάθεση για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την ομάδα μέσα αλλά και έξω από τον αγωνιστικό χώρο.

Ο Τάσος είναι από τα Γιαννιτσά και είναι «παιδί» του «Μέγα». Αγωνίζεται από το 2002 στην ομάδα μας, αρχικά στα ηλικιακά πρωταθλήματα της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. και στην συνέχεια στο ανδρικό τμήμα. Σε ηλικία δεκαεπτά ετών είχε ενεργό συμμετοχή στην άνοδο του «Μέγα» στην Γ’ εθνική.

Η οικογένεια του «Μέγα» εύχεται στον Τάσο να είναι πάντα υγιής και να έχει με την ομάδα μας πολλές επιτυχίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365