Τετάρτη 7 Αυγούστου 2019

Η ανακύκλωση στην Αριδαία είναι πραγματικότητα ή ένας μύθος?

"Μέχρι τις προάλλες πίστευα ότι η ανακύκλωση ήταν πραγματικότητα στην Αριδαία, αλλά όχι πλέον"

Τα παράπονά του εξέφρασε ένας αναγνώστης μας ο οποίος θέτει την ερώτηση και παράλληλα την αγανάκτησή του, για το αν τελικά η ανακύκλωση στην Αριδαία είναι πραγματικότητα ή ένας μύθος, θέλοντας να κινητοποιήσει τους πολίτες και τις αρμόδιες αρχές.

Συγκεκριμένα το μήνυμα του αναφέρει:


"Μέχρι τις προάλλες πίστευα ότι η ανακύκλωση ήταν πραγματικότητα στην Αριδαία, αλλά όχι πλέον. Έχω διαβάσει κατά καιρούς σχετικά άρθρα με αυτό, ερωτήσεις προς δημάρχους, αλλά ποτέ κάτι ξεκάθαρο. 

Εδώ και μερικές εβδομάδες παρατήρησα και βιντεοσκόπησα τα απορριμματοφόρα να αδειάζουν τους κάδους των σύμμεικτων απορριμμάτων μαζί με τους κάδους της ανακύκλωσης. Παλαιότερα τα απορριμματοφόρα άδειαζαν ξεχωριστά τους κάδους. Δεν γνωρίζω αν γινόταν κάτι στο παρελθόν που δεν γίνεται στο σήμερα, αν κάτι έχει αλλάξει, ή απλά μας κορόιδευαν και τότε και τώρα απλά με διαφορετικό τρόπο. 

Αυτό που δεν μπορώ να δεχτώ είναι πως στο τρίχρονο παιδί μου, που γνωρίζει και διαχωρίζει μόνο του τα ανακυκλώσιμα απορρίμματα, θα χρειαστεί μια μέρα να του ανακοινώσω ότι το κοροϊδεύουν απ`όταν γεννήθηκε και εγώ το γνώριζα αλλά δεν έκανα τίποτα απολύτως!"

3 σχόλια:

  1. πολλοί συμπολίτες μας αναρωτιούνται γι αυτό το θέμα...ο Δήμος έχει απαντήσεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δυστυχώς φίλε μου πρέπει να πάρεις το τρίχρονο παιδί σου και να μετακομίσεις σε άλλη χώρα της Ευρώπης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οταν τα παρεδιδαν τα ανακυκλωσιμα γινοταν διαλογη με αποτελεσμα να τα επιστρεφει η ανακυκλωση στο δημο με χρεωση του δημου [μεταφορα].αυτο ειχε σαν αποτελεσμα να χρεωνεται ο δημος μεγαλα ποσα.ετσι κ σταματησε.Δυστυχως απο το καδο μονο το 15% ηταν ανακυκλωσιμο υλικο.αυτη ειναι η αληθεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365