Σάββατο 24 Αυγούστου 2019

Θεοδώρα Τζάκρη για τα εγκαίνια του αξονικού τομογράφου στα Γιαννιτσά: «Ημέρα δικαίωσης του προσωπικού και του συλλογικού μας αγώνα».

Δελτίο Τύπου 

Είναι μια μεγάλη μέρα, όχι μόνο γιατί εγκαινιάζεται η χρήση και η λειτουργία ενός προηγμένου ιατρικού μηχανήματος που θα συμβάλει τα μέγιστα στην προστασία της υγείας των συμπολιτών μας, αλλά και γιατί τα εγκαίνια αυτά εμπεριέχουν έναν μεγάλο συμβολισμό.


Συμβολίζουν τη δικαίωση μιας τετραετούς πορείας ενδιαφέροντος για τον άνθρωπο και τη δικαίωση του προσωπικού αλλά και συλλογικού μας αγώνα για να αναβαθμίσουμε και να θωρακίσουμε το δικαίωμα των πολιτών στην καθολική και δωρεάν δημόσια υγεία.

Αυτό το κεκτημένο δεσμεύομαι να συνεχίσω να το υπηρετώ και να το προστατεύω σε κάθε μου βήμα. Γιατί η Πέλλα είναι πρώτα από όλα οι άνθρωποί της.

Τώρα, πλέον, τον λόγο έχει το σπουδαίο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό μας που θα αξιοποιήσει στο μέγιστο αυτό το εξαιρετικό μηχάνημα καθώς και τον υπόλοιπο σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, που ξεπερνάει σε προϋπολογισμό το 1.000.000 εκ., όπως τον λαπαροσκοπικό πύργο, τον ψηφιακό μαστογράφο, τον υπερηχομογράφο, το Κέντρο Παραγωγής Οξυγόνου, τον κλίβανο ατμού, το φορητό ακτινολογικό, το τραπέζι ήλωσης και πολλά άλλα που το Νοσοκομείο Γιαννιτσών προμηθεύτηκε, όλα τα προηγούμενα χρόνια, είτε με έκτακτη επιχορήγηση από το Υπουργείο Υγείας, είτε μέσω των ανταποδοτικών της SIEMENS, είτε μέσω του προγράμματος Interreg.

Επειδή οι ανάγκες του Νοσοκομείου Γιαννιτσών δεν σταματούν εδώ διεκδικούμε από την κυβέρνηση της ΝΔ να συνεχίσει το πλούσιο έργο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ στον τομέα της υγείας στην Πέλλα και θα βρίσκομαι καθημερινά στο πλευρό των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού και των δύο Νοσοκομείων του Νομού που δίνουν καθημερινά έναν τιτάνιο αγώνα για την αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας προς όφελος των πολιτών της Πέλλας.-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365