Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019

Προσλήψεις καθαριστριών στα σχολεία της Αλμωπίας - Όλα τα δικαιολογητικά

Όλα τα δικαιολογητικά 

Η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αλμωπίας ανακοίνωσε την πρόσληψη προσωπικού, επτά (7) καθαριστών/στριών για τον καθαρισμό των χώρων των παρακάτω σχολείων, κατά το σχολικό έτος 2019-2020:


ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
 1.- Έντυπη Αίτηση.
 2.- Αντίγραφο της ταυτότητας.
 3.- Βεβαίωση μονίμου κατοικίας πρόσφατης έκδοσης [όχι παλαιότερης των 2 μηνών από την ημερομηνία λήξης προθεσμίας υποβολής αιτήσεων] 
 4.- Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης πρόσφατης έκδοσης [όχι παλαιότερης των 2 μηνών από την ημερομηνία λήξης προθεσμίας υποβολής αιτήσεων]
 5.- Αντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος φορολογικού έτους 2018.
 6.- Υπεύθυνη Δήλωση με την οποία να δηλώνεται α) η φυσική καταλληλότητα για την άσκηση των καθηκόντων β) ότι δεν έχει καταδικαστεί και ότι δεν είναι φυγόποινος ή φυγόδικος για κανένα από τα αδικήματα του άρθρου 8 του Υπαλληλικού Κώδικα γ) ότι δεν έχει συνάψει Σύμβαση με άλλη Σχολική Μονάδα, για το σχολικό έτος 2019-2020 σε Α/θμια και Β/θμια Σχολική Επιτροπή
 7.- Υπεύθυνη δήλωση στην οποία δηλώνεται ότι:
α. Δεν έχω καταθέσει αίτημα για την πρόσληψή μου ως καθαριστής/στρια με σύμβαση μίσθωσης έργου, για το σχολικό έτος 2019-2020, σε άλλη σχολική μονάδα των Σχολικών Επιτροπών Β/θμιας και Α/θμιας Εκπ/σης
β. Δεν έχει καταθέσει παρόμοια αίτηση άλλο μέλος της οικογένειάς μου ούτε στην Α/θμια, ούτε στην Β/θμια Σχολική Επιτροπή.
8.- Τυχόν συμβάσεις που έχει συνάψει με σχολικές μονάδες ή Βεβαίωση ενσήμων ΙΚΑ.
9.- Για την απόδειξη της αναπηρίας συγγενούς προσώπου : Πιστοποιητικό ΚΕΠΑ ή Πιστοποιητικό Ανώτατης Υγειονομικής Επιτροπής, σε ισχύ, με το οποίο προσδιορίζεται η πάθηση ή βλάβη και το ποσοστό αναπηρίας.
Σημείωση: Η παράλειψη κατάθεσης έστω κι ενός δικαιολογητικού [εκτός του δικαιολογητικού με αρ. -8- & -9-] καθιστά την αίτηση μη αξιολογήσιμη. 

ΠΡΟΣΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Οι αιτήσεις θα υποβληθούν αυτοπροσώπως ή από νόμιμα εξουσιοδοτημένο άτομο, στα γραφεία της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αλμωπίας [πλατεία Αγγελή Γάτσου- υπόγειο του Δημαρχείο], από την Δευτέρα 26/08/2019 έως και την Τετάρτη 28/08/2019 . 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365