Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019

Αλμωπία: Κατασκευή τοιχίων αντιστήριξης στις Τ.Κ Ίδας και Αρχαγγέλλου

Δελτίο Τύπου

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες που αφορούν την κατασκευή τοιχίων αντιστήριξης στις Τ.Κ ΙΔΑΣ και ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ.


Αποκαταστάθηκε τμήμα του οδικού δικτύου στην περιοχή Λιβάδια Αρχαγγέλου σε μήκος 35 μέτρων με την κατασκευή όλων των απαραίτητων υποδομών και την ασφαλτόστρωση του και 30 μέτρων στον οικισμό της Ίδας στον κεντρικό δρόμο απέναντι από την Εκκλησία. 

Τα φαινόμενα κατολισθήσεων ήταν αποτέλεσμα έντονων βροχοπτώσεων.Τα χρήματα προήλθαν από έκτακτη χρηματοδότηση και από το Υπουργείο Εσωτερικών.Προυπολογισμός του έργου 54.966, 64 €.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365