Τρίτη 20 Αυγούστου 2019

Στον Αλμωπό ο Δούκας Προκοπίου - Λέσσες

Ανακοίνωση

Η διοίκηση του Αλμωπού Αριδαίας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 19χρονου ποδοσφαιριστή Δούκα Προκοπίου – Λεσσέ.



Ο Δούκας Προκοπίου – Λεσσές ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ηρακλή και στη συνέχεια μεταπήδησε στην Ακαδημία “Μπέμπηδες 2000” του Παναγιώτη Κερμανίδη. Ήταν βασικός σε όλες τις κατηγορίες της μικτής ΕΠΣ Μακεδονίας. Στα 17 του υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο στον Απόλλων Πόντου στην Β’ εθνική και είχε 3 συμμετοχές και 1 γκολ με την πρώτη ομάδα και 17 συμμετοχές με 15 γκολ και 6 ασίστ στο πρωτάθλημα της Κ19 που βγήκε και πρώτος σκόρερ. Την επόμενη χρονιά πήρε μεταγραφή στην Τρίγλια και είχε 27 συμμετοχές με 4 ασίστ όπου κέρδισε και την άνοδο.

Μπορεί να καλύψει όλη την αριστερή πλευρά, ενώ στον παρελθόν έχει αγωνιστεί και ως επιθετικός.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία, δύναμη και πολλές επιτυχίες.

Με τιμή το Δ.Σ
του Αλμωπού Αριδαίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365