Σάββατο 31 Αυγούστου 2019

Ένωσε Κρήτη και Μακεδονία στο Λουτράκι ο Νίκος Ζωιδάκης (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτογραφίες του Aridaia365.gr

Για άλλη μια φορά ο Νίκος Ζωιδάκης, ο γνωστός Κρητικός λυράρης ένωσε Κρήτη και Μακεδονία στο Λουτράκι, σε μία εκδήλωση που διοργάνωσε ο τοπικός ποδοσφαιρικός Άρης, παρουσία πλήθος κόσμου.


Στα αξιοσημείωτα της βραδιάς οι βραβεύσεις που έγιναν από τον Πάτερ Σολομώντα του Λουτρακίου στους μαθητές του χωριού που πέρασαν σε Πανεπιστήμια, στους οποίους και πρόσφερε το συμβολικό ποσό των 150 ευρώ στον καθένα. Επίσης ο Πάτερ που είναι γνωστός ποδοσφαιρόφιλος και πάντα κοντά στην τοπική ομάδα, πρόσφερε 500 ευρώ στον Άρη Λουτρακίου.

Στην συνέχεια υπήρχαν βραβεύσεις όλων των ποδοσφαιριστών της ομάδας από το νέο Δήμαρχο Αλμωπίας Χρήστο Μπάτση, ενώ δόθηκε και το χρυσό παπούτσι στον πρωτο σκορερ της ομάδας Σταύρο Σπρίτο.

Την εκδήλωση έντυσαν χορευτικά οι Σύλλογοι Κρητών, Ημαθίας και Εδέσσης, ενώ την παρουσίαση της βραδιάς ανέλαβε με τον δικό του μοναδικό τρόπο ο ένας και μοναδικός Γιώργος Μπαϊράμης.

Δείτε τις φωτογραφίες του Aridaia365.gr


Τα λαχεία που κερδίζουν τα δώρα


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365