Τετάρτη 14 Αυγούστου 2019

Αριδαία: Ποτίζουν τον κυκλικό κόμβο - Με ένα μεγάλο αλλά όμως - Δείτε το βίντεο και βγάλτε τα συμπεράσματά σας

Δείτε το βίντεο του Aridaia365.gr και βγάλετε τα συμπεράσματά σας

Σας είχαμε ενημερώσει την προηγούμενη βδομάδα, για το θέμα που υπήρχε στον κυκλικό κόμβο της Αριδαίας στην έξοδο προς Λουτράκι, οπου κάηκε το χόρτο επειδή δεν το είχαν ποτίσει οι αρμόδιες υπηρεσίες.



Σήμερα αναγνώστης μας, μας ενημέρωσε πως ο ένας από τους δύο κυκλικους κόμβους ξεκίνησε να ποτίζεται, αλλά υπάρχει ένα "αλλά" όπως μας είπε και μας προέτρεψε να το δούμε από κοντά.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο, όντως η πολυπόθητη βρύση του αυτόματου ποτίσματος που έπρεπε να ανοίξει για να τρέξει το νερό άνοιξε.
Επιπλέον ένας πολίτης που έχει κατάστημα στην συγκεκριμένη περιοχή και μας πλησίασε όταν μας είδε στο σημείο, μας ενημέρωσε οτι το νερό τρέχει εδώ και 3 μέρες.

Ως εδώ ολα καλά, αλλά υπάρχει και το "αλλα". Ποιο είναι αυτό; Η πίεση του νερού είναι πολύ μικρή, και έτσι το μπεκ δεν μπορεί να κάνει την απαραίτητη στροφή όπως θα δείτε στο βίντεο, οποτε εδώ και τρεις μέρες το νερό τρέχει μόνο προς την μια κατεύθυνση και χωρίς πίεση, με το αποτέλεσμα να μην αλλάζει και μην ποτίζεται ουσιαστικά ο κόμβος.

Δείτε το βίντεο του Aridaia365.gr και βγάλετε τα συμπεράσματά σας:





3 σχόλια:

  1. Σα να κατουράει ο γιος μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φανταστειτε ποσο αχρηστοι ειναι οι ανθρωποι που δεν μπορουν να συντηρησουν ουτε ενα κομβο που υποτιθεται ειχε και αυτοματο ποτισμα οταν δημιουργηθηκε....Ειναι και Δεκαπενταυγουστος.... Ελληνικο Δημοσιο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητοί μου συμπολίτες, τα μεταξωτά βρακια θέλουν και επιδεξιους κωλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365