Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019

Δεν σπάει η σύμπραξη Μπάτση - Παρούτογλου

Μέχρι αυτή την στιγμή δεν έχει αλλάξει κάτι

Κατηγορηματικά διαψεύδουν συνεργάτες των κυρίων Μπάτση και Παρούτογλου τα σενάρια με τα οποία φέρεται να χάλασε η σύμπραξη που θα δημιουργούσαν για την επόμενη μέρα του Δήμου Αλμωπίας και μάλιστα κάνουν λόγο πως στόχος των σεναρίων ήταν η δημιουργία εντυπώσεων.



Μέχρι αυτή την στιγμή δεν έχει αλλάξει κάτι, όπως σας έχουμε ενημερώσει πρώτοι, ο νέος Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης και ο Νίκος Παρούτογλου θα πορευτούν μαζί στην επόμενη μέρα του Δήμου.

Από κει και πέρα στο θέμα των αξιωμάτων η βάση πάνω στην οποία σας είχαμε ενημερώσει θα είναι η ίδια και ενδέχεται να υπάρξουν κάποιες μικροαλλαγές.

1 σχόλιο:

  1. Πλέον επωνυμα κανένας δεν θα σχολιάζει.. Πριν τα βλέπαμε γελούσαμε και λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365