Τετάρτη 14 Αυγούστου 2019

Αριδαία: Μέρη για μονοήμερη εκδρομή τον δεκαπενταύγουστο

Δείτε τους προορισμούς που προτείνει το Aridaia365

Ο δεκαπενταύγουστος είναι εδώ, ώρα για μια μονοήμερη άδεια, η οποία καλό θα ήταν να μην μείνει ανεκμετάλλευτη. 

Το Aridaia365, σας προτείνει μερικούς προορισμούς κοντά στην Αριδαία, πέρα από το να πάτε θάλασσα, οι οποίοι θα γεμίσουν τις μπαταρίες σας και θα σας κάνουν να περάσετε διασκεδαστικές στιγμές με την οικογένεια, την παρέα ή και.. μόνος.


1) Γαλάζια λίμνη, Σκρα



Στα βόρεια σύνορα της χώρας και σε ελάχιστη απόσταση από την πόλη του Κιλκίς, όλοι μιλούν για μια λίμνη με χαρακτηριστικά σμαραγδένια νερά και καταρράκτες, «βουτηγμένη» μέσα στο πράσινο και «λουσμένη» στο φως του ήλιου. Η απαράμιλλη ομορφιά της προκαλεί δέος σε κάθε επισκέπτη και κάνει απαραίτητη την αναζωογονητική και δροσιστική βουτιά, την οποία αν είστε τολμηροί μπορείτε να την κάνετε από το σκοινί με κόμπους που κρέμεται από ένα δέντρο.

2) Ψάρεμα, Πρόδρομος



Εφοδιαστείτε με μεζεδάκια, τσιπουράκι, καλάμια, αγκίστρια, δολώματα και φυσικά με καλή παρέα και πηγαίνετε στον Πρόδρομο να τσιμπήσετε κανένα ψαράκι! Δεν σας ευχόμαστε καλή ψαριά, γιατί είναι γουρσουζιά.

3) Πικ νικ, Βορεινό 



Μπορεί να μην επρόκειτο για πρωτομαγιά, αλλά ένα πικ νικ στο δάσος του Βορεινού, μιας και είναι ένα πολύ ωραίο μέρος, θα γεμίσει τις μπαταρίες σας με ξεκούραση αλλά και την κοιλιά σας με ψητά.

4) Καταρράκτες, Έδεσσα



Ένας παντός καιρού προορισμός είναι οι καταρράκτες της Έδεσσας. Αν και δίπλα μας, δεν βρίσκουμε χρόνο να πάμε. Τώρα λοιπόν, είναι μια καλή ευκαιρία να ακούσουμε τα νερά που πέφτουν και να πιούμε ένα καφεδάκι στις καφετέριες.

5) Λουτρά Πόζαρ



Μπορεί να μην πέρασε πολύ καιρός από τότε που πήγατε στα Λουτρά Πόζαρ, είτε για το φεστιβάλ είτε για τα ιαματικά νερά, αλλά δεν θα μπορούσε να λείπει από το άρθρο αυτό, ο προορισμός που κάνει την περιοχή μας τόσο γνωστή και φέρει τουρισμό. Έχετε να επιλέξετε σε πληθώρα επιλογών στα Λουτρά Πόζαρ, μιας και συνδυάζει καφέ, πισίνα, σπήλαιο, βόλτα στην φύση και φυσικά τα ιαματικά νερά. 

2 σχόλια:

  1. η Έδεσσα όμως,είναι άλλη κατηγορία....Μην την βάζεις με τις άλλες προτάσεις....Οι κάτοικοι μας εδώ εννοούνε τη βόλτα με τρακτέρ ή αγροτικά και φορώντας τις μπότες απ το πότισμα...Ωραίες ιδέες έδωσες και θα προσθέσω, Φούστανη για τσιπουράκι κάτω απ τα Πλατάνια μέσα στο χωριό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1. Καταρράκτης Τζενας στη Νότια 2. Άνω Λουτράκι 3. Μαύρο Δάσος Ορμά 4. Ντομπρο Πόλε 5. Γέφυρα Μ. Αλεξάνδρου Αλωρο 6. Μπλατσα και πολλά αλλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365