Παρασκευή 2 Αυγούστου 2019

Στον Εδεσσαϊκό ο Γρηγόρη Κασαπίδης

Ανακοίνωση

Ο Εδεσσαϊκός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινσει την απόκτηση του 22χρονου δεξιού οπισθοφύλακα Γρηγόρη Κασαπίδη.Ο ποδοσφαιριστής έχει γεννηθεί στις 19 Μαρτίου του 1997 ενώ έχει αγωνιστεί σταδιακά στις Κ20 του ΠΑΟΚ,του Ολυμπιακού και του Ηρακλή.Είχε συμμετοχές με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στα τμήματα Κ16-Κ17,ενω το 2017 μεταγράφηκε στον Καμπανιακό.Την περσινή χρονιά αγωνίστηκε με τα χρώματα της Ερμιονίδας και της Νίκης Αγκαθιάς έχοντας 22 συμμετοχές.



Στις πρώτες αποκλειστικές δηλώσεις το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Εδεσσαικού τόνισε: 
Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι μέλος ενός ιστορικού συλλόγου και θέλω να βοηθήσω τα μέγιστα για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της για την φετινή χρονιά.

Γρηγόρη καλώς ήρθες στον Εδεσσαϊκό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365