Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019

Πολιτικά Quiz Aridaia365.gr - Δώστε μας τις απαντήσεις

Θέλουμε μέσα από τα σχόλια να μας απαντήσετε

Συνεχίζουμε μετά από καιρό με τα quiz μας.

Αυτή την φορά εμείς εδώ στο Aridaia365.gr σας έχουμε τέσσερα πολιτικά quiz, που θέλουμε μέσα από τα σχόλια να μας τα απαντήσετε.


1. Ποια εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος, καθώς περπατούσε στον πεζόδρομο της Αριδαίας, στραβοπάτησε και στραμπούληξε το πόδι της;

2. Υπήρχαν κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι που απουσίαζαν επίτηδες από το χθεσινό Δ.Σ. συμβούλιο με σκοπό να μην γίνει;

3. Ποιος είπε στο χθεσινό Δ.Σ. την ατάκα "δεν ξεκινήσαμε καθόλου καλά";

4. Ποιος εκλεγμένος του συνδυασμού Μπάτση, τον οποίο είχαμε σίγουρο για Αντιδημαρχία, ενδέχεται τελικά να μην έχει ρόλο;

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365