Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019

2ος Δρόμος Υγείας Αλμωπίας 2019 "ΑΓΓΕΛΗΣ ΓΑΤΣΟΣ"

Δείτε τις κατηγορίες και δηλώστε συμμετοχή

Για δεύτερη φορά ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αλμωπίας, ο Δήμος Αλμωπίας και η Δημοτική Επιχείρηση Λουτρών, ενώνουν τις δυνάμεις και τις προσπάθειές τους, συνδιοργανώνοντας ένα αθλητικό μαζικό γεγονός στο κέντρο της Αλμωπίας, την πόλη της Αριδαίας, τον 2ο Ημιμαραθώνιο Αλμωπίας <<ΑΓΓΕΛΗΣ ΓΑΤΣΟΣ>>, την Κυριακή 24 Νοεμβρίου.  


Η Οργανωτική Επιτροπή ανακοινώνει την επίσημη έναρξη εγγραφών και σας καλούμε να πάρετε μέρος στο 2ο Δρόμο Υγείας Αλμωπίας.

Ο 2ος Δρόμος Υγείας Αλμωπίας θα διεξαχθεί την Κυριακή 24 Νοεμβρίου του 2019 και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν πληροφορίες αλλά και να κάνουν την εγγραφή τους, στις εξής κατηγορίες:

  • 20,4χλμ. (Λουτρά- Λυκόστομο-Σωσάνδρα-Δωροθέα-Αριδαία) 

και τους παράλληλους αγώνες

  • 5100μ. Δυναμικού Βαδίσματος 
  • 1000μ. μαθητών Δημοτικών Σχολείων.  


Ελάτε να γεμίσουμε με χαμόγελα και δράση την όμορφη και φιλόξενη Αλμωπία, κάνοντας την δήλωση συμμετοχής σας ΕΔΩ.


2 σχόλια:

  1. Καλησπέρα μπορώ να ρωτήσω κάτι ? Εγώ έχω ένα παιδάκι 2μιση χρόνων κ θέλω να δηλώσω συμμετοχή στα 1000 μέτρα ....μπορώ? Κ αν ναι πια είναι η διαδικασία? Γιατί στην ηλεκτρονική αίτηση ζητάει ηλικία παιδιού αλλά για μεγαλύτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα σας,όχι δεν μπορείτε.Τα 1000μ είναι αποκλειστικά για μαθητές Δημοτικού.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365