Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019

Παράταξη Μπινου: «Να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την κατασκευή του τσιμενταύλακα στο Γαρέφι»

Δελτίο Τύπου 

Πρόσφατα κατέρρευσε εναέριος τσιμενταύλακας στην Τοπική Κοινότητα Γαρεφείου, μέσα από τον οποίο μεταφέρονταν το νερό άρδευσης στο μεγαλύτερο τμήμα του αγροκτήματος καθως και το νερό ύδρευσης στον κάτω οικισμό. 



Η μεταφορά νερού άμεσα αποκαταστάθηκε από την προηγούμενη διοίκηση της ΔΕΥΑ και τον πρόεδρο Χρ. Γεωργίου. Πρέπει άμεσα να ξεκινήσουν οι διαδικασίες αναθέσεων και δημοπρασιών, για την κατασκευή του αύλακα, ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα κατά την νέα αρδευτική περίοδο.

2 σχόλια:

  1. γιατί μήπως έχει ποτίσει ποτέ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Μπινος να το βουλώσει έχει παραγινει το κακό. Και τότε μόνο λόγια και τώρα μόνο βλακείες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365