Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Δόξα Μελισσίου - Ακρίτας Σωσάνδρας 1 - 1

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Aridaia365.gr

Το ντέρμπι της αγωνιστικής στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣ Πέλλας πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γήπεδο του Μελισσίου, όπου η τοπική Δόξα μοιράστηκε βαθμούς και εντυπώσεις με τον Ακρίτα Σωσάνδρας, με το τελικό 1 - 1 να χαρακτηρίζεται δίκαιο.


Στο πρώτο ημίχρονο έγινε ένα παιχνίδι με πολλές δυνατές μονομαχίες, χωρίς ρυθμό, με τις δύο ομάδες να έχουν από μια καλή στιγμή, οι μεν γηπεδούχοι με σουτ του Κυζιρίδη που έδιωξε δύσκολα ο Δημητριάδης και οι μεν φιλοξενούμενοι με εκτέλεση φάουλ του Ιωαννίδη που πέρασε λίγο άουτ. Πρέπει να τονίσουμε πως οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για πέναλτι σε μία φάση, αφού υποστηρίζουν πως ο Ντογκάρης ανατράπηκε από τον Δεληχατζής στο 12ο λεπτό, με τον διαιτητή Μαυρίδη να είναι κοντά στην φάση και να δείχνει παίζεται.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με παιχνίδι κέντρου, με τους φιλοξενούμενους να εκμεταλλεύονται μία στημένη φάση στο 61ο λεπτό και να κάνουν το 0 - 1, όταν μετά από πολύ καλή εκτέλεση κόρνερ του Αταλασίδη, ο Παπαδόπουλος πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και άνοιξε το σκορ με ωραίο τελείωμα.
Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση, όταν πέντε λεπτά αργότερα ο διαιτητής Μαυρίδης καταλόγισε πέναλτι σε ανατροπή του Πισμασάκη, από τον Ιωαννίδη, μία απόφαση που αμφισβήτησαν έντονα οι φιλοξενούμενοι, με τον Κυζιρίδη να νικάει από τα 11 μέτρα τον Δημητριάδη και να γράφει το 1 - 1.
Στην συνέχεια το παιχνίδι απέκτησε άγρια ομορφιά και ειδικά στα τελευταία λεπτά η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω, με καμία από τις δύο ομάδες να μην συμβιβάζεται με την ισοπαλία. Την μεγάλη φάση την είχαν οι γηπεδούχοι, όταν στο 83ο λεπτό τον σουτ του Πισμασάκη αποκρούστηκε από τον Δημητριάδη αρχικά και το δοκάρι στην συνέχεια.

Το 1 - 1 έμεινε έως το τέλος με τις δύο ομάδες να φτάνουν τους 13 βαθμούς και να είναι ισόβαθμες στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος.

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Aridaia365.gr























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365