Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Εθνικός Αριδαίας - Άρης Λουτρακίου 1 - 3

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Aridaia365.gr

Με ανατροπή πέρασε ο Άρης Λουτρακίου, μέσα από την έδρα του νεανικού Εθνικού Αριδαία, με σκορ 1 - 3


Μπορεί ο Εθνικός να προηγήθηκε με τον Ορτζάνη στο 28ο λεπτό, όμως ο πιο έμπειρος Άρης Λουτρακίου εκμεταλλεύτηκε τα λάθη του αντιπάλου του και αρχικά ισοφάρισε με πέναλτι του Πλέσκα στο 41ο λεπτό, σε μία φάση που αποβλήθηκε ο Κιολτζόπουλος των γηπεδούχων, ενώ πέτυχε άλλα δύο γκολ, ένα με τον Σπρίτο στο 83ο και ένα με τον Πλέσκα και πάλι, με τον ίδιο τρόπο με πέναλτι, στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης. για το τελικό 1 - 3.

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Aridaia365.gr


















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365