Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019

Ο Ίκαρος ΑΛΜΩΠΙΑΣ και το τμήμα στίβου παρών στον 2ο Δρόμο Υγείας Αλμωπίας "ΑΓΓΕΛΗΣ ΓΑΤΣΟΣ"

Δελτίο Τύπου

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 24-11-2019 με μεγάλη επιτυχία ο 2ος Δρόμος Υγείας Αλμωπίας στην Αριδαία.


Η συμμετοχή των αθλητών από διάφορες περιοχές της Ελλάδας ήταν μεγάλη και ο σύλλογός μας, δεν θα μπορούσε να μην στηρίξει με την συμμετοχή του, αυτή την πανέμορφη αθλητική προσπάθεια των φορέων του τόπου μας.

Ο Ίκαρος Αλμωπίας στήριξε αυτό το μεγάλο αθλητικό γεγονός της Πόλης μας με 74 στο σύνολο Αθλητές και Αθλήτριες,34 από το αγωνιστικό και 14 από το προ αγωνιστικό τμήμα του Στίβου ενώ 26 αθλητές μας έτρεξαν αντιπροσωπεύοντας τα σχολεία τους.
Συγκεντρώσαμε στο σύνολο 4 θέσεις στο βάθρο στα 5.100m και τις 3 στο σύνολο πρώτες θέσεις στα 1.000m σε αγόρια -1η- και σε κορίτσια -1η και 3η!

Αναλυτικότερα:

5.100m ΑΝΔΡΩΝ Κ18-34
3ος ΚΑΛΚΑΒΟΥΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

5.100m ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
2η ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

5.100m ΓΥΝΑΙΚΩΝ Κ 18-39
1η ΠΑΥΛΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
2η ΜΠΑΙΡΑΚΤΑΡΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ

1000m ΑΓΟΡΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
1ος ΠΑΥΛΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

1.000m ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
1η ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
3η ΜΑΧΑΙΡΙΔΟΥ ΠΑΣΧΑΛΙΑ

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε καταρχήν τον κ.Ιατρίδη Γεώργιο και τον Σύλλογο Δρομέων Αλμωπίας που μας χαρίσανε αυτή την πανέμορφη αθλητική εμπειρία και φέτος και να πούμε τα συγχαρητήριά μας σε όλους τους αθλητές που συμμετείχαν, χαρήκανε και δώσανε τον καλύτερό τους εαυτό, στην σημερινή αθλητική διοργάνωση.

Επίσης ήτανε Τιμή μας που βραβεύθηκε κατά την διάρκεια της εκδήλωσης η προπονήτρια του συλλόγου μας ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΤΟΥΛΟΥΜΤΖΗ για τις αθλητικές της επιτυχίες στον στίβο από τον Σύλλογο Δρομέων Αλμωπίας και εξίσου τιμητικό για εμάς που την απονομή την έκανε ως Αντιδήμαρχος πλέον της ΔΗΜ.ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ , ο προπονητής του Ίκαρου Αλμωπίας ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ.

ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΤΑΙ

Ο ΚΟΠΟΣ
Η ΑΞΙΑ
Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.

Συγχαρητήρια σε όλους και θα τα ξαναπούμε του χρόνου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365