Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019

Εξάρχεια: Τριάντα τρεις συλλήψεις, 53 προσαγωγές και δύο αστυνομικοί τραυματίες στα επεισόδια

Σε 33 ανήλθαν οι συλλήψεις για τα επεισόδια που σημειώθηκαν χθες το βράδυ στην περιοχή των Εξαρχείων

Σημειώνεται, επίσης, ότι σε άλλες πόλεις προσήχθησαν συνολικά 31 άτομα για συμμετοχή σε επεισόδια. Ειδικότερα, 14 στη Θεσσαλονίκη, 10 στην Πάτρα και 7 στο Ηράκλειο Κρήτης.



Σε 33 ανήλθαν οι συλλήψεις για τα επεισόδια που σημειώθηκαν χθες το βράδυ στην περιοχή των Εξαρχείων, μετά την ολοκλήρωση της πορείας για την επέτειο του Πολυτεχνείου, ενώ οι προσαγωγές έφτασαν τις 53, σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση από την αστυνομία.

Παράλληλα, κατά την διάρκεια των επεισοδίων τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί. 

Σημειώνεται, επίσης, ότι σε άλλες πόλεις προσήχθησαν συνολικά 31 άτομα για συμμετοχή σε επεισόδια. Ειδικότερα, 14 στη Θεσσαλονίκη, 10 στην Πάτρα και 7 στο Ηράκλειο Κρήτης.

Επιπλέον, νωρίτερα πραγματοποιήθηκε έφοδος στην οδό Στουρνάρη 4 στα Εξάρχεια από αστυνομικούς των ΕΚΑΜ.

Πρόκειται για το ίδιο κτίριο που χθες οι αστυνομικοί είχαν συλλάβει δύο διαδηλωτές με πολεμοφόδια.

Οι αστυνομικές αρχές ερευνούν συγκεκριμένο διαμέρισμα για την πιθανότητα ύπαρξης οπλοστασίου ενώ στην επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ βρίσκεται και εισαγγελέας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365