Ένα εκρηκτικό διήμερο γεμάτο μουσική, ρυθμό και δυνατές συγκινήσεις ετοιμάζεται να ζήσει η Αλμωπία στις 15 και 16 Αυγούστου, με το Πόζαρ Παρκ να φιλοξενεί δύο μεγάλες συναυλιακές βραδιές που αναμένεται να συγκεντρώσουν χιλιάδες επισκέπτες, από όλη την Μακεδονία και όχι μόνο!
Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, την Κυριακή 16 Αυγούστου τη σκηνή θα ανέβει ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής Νίκος Οικονομόπουλος, σε μια συναυλία που ήδη συζητιέται έντονα.
Ωστόσο, οι εκπλήξεις δεν σταματούν εκεί...
Σύμφωνα με πληροφορίες, το Σάββατο 15 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί ακόμη μία μεγάλη συναυλία, με πρωταγωνιστή έναν άνδρα καλλιτέχνη που συγκαταλέγεται στα κορυφαία ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής. Ένας καλλιτέχνης που εδώ και χρόνια γεμίζει στάδια, πρωταγωνιστεί στις μεγαλύτερες μουσικές διοργανώσεις της χώρας και διαθέτει φανατικό κοινό κάθε ηλικίας.
Ποιος είναι; Προς το παρόν οι διοργανωτές κρατούν τα χαρτιά τους κλειστά, επιλέγοντας να διατηρήσουν το μυστήριο γύρω από το όνομα που θα ανέβει στη σκηνή του Πόζαρ Παρκ ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου.
Το μόνο βέβαιο είναι πως πρόκειται για μια επιλογή που αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση και να ανεβάσει ακόμη περισσότερο τον πήχη των φετινών εκδηλώσεων στην περιοχή.
Οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται πολύ σύντομα, όμως οι συζητήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει και τα σενάρια δίνουν και παίρνουν.
Μείνετε συντονισμένοι... γιατί η επόμενη ανακοίνωση αναμένεται να προκαλέσει πραγματικό ντόρο στην Αλμωπία και σε όλη την Πέλλα! Είστε έτοιμοιιιιι;;;





ΦΕΡΤΕ ΝΙΝΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!
ΑπάντησηΔιαγραφήΜαζωνακηςςςςςς
ΑπάντησηΔιαγραφήΡουβάς
ΑπάντησηΔιαγραφήΦέρτε τον Φέρρη
ΑπάντησηΔιαγραφήΦέρρης θα ειναι
ΑπάντησηΔιαγραφήΦερρηηηηηηη!
ΑπάντησηΔιαγραφή