Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019

Ανακοίνωση συλλόγου πολυτέκνων Αλμωπίας «7 Μακκαβαίοι Αδελφοί»

Ανακοίνωση

Ο σύλλογος πολυτέκνων Αλμωπίας «7 Μακκαβαίοι Αδελφοί» γνωστοποιεί στα μέλη του την εκ νέου δυνατότητα υποβολής αιτήσεων για το πρόγραμμα παροχής χρηματικού βοηθήματος σε 1.000 πολύτεκνες αγρότισσες μητέρες από τον λογαριασμό Αγροτικής Εστίας του ΟΠΕΚΑ, έτους 2019.Η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων από τις ενδιαφερόμενες γίνεται μέσω των ΚΕΠ όλης της χώρας και θα έχει διάρκεια από 20/11/2019 έως και 2/12/2019.

Επισημαίνεται ότι, η δυνατότητα της εκ νέου υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής για το εν λόγω πρόγραμμα δόθηκε με απόφαση της Διοίκησης του ΟΠΕΚΑ δεδομένου ότι υπήρξαν πολλές περιπτώσεις ενδιαφερομένων μεταξύ των οποίων και ο σύλλογος μας που είχε επικοινωνία τηλεφωνικά με τη διοίκηση του ΟΠΕΚΑ, αλλά και με επιστολή μας προς τον αρμόδιο υπουργό εργασίας και κοινωνικής ασφάλισης κ. Βρούτση, ώστε να επιληφθεί του θέματος και να προχωρήσει σε εκ νέου ανακοίνωση συμμετοχής στο εν λόγω πρόγραμμα για όσες μητέρες αδίκως δεν πληροφορήθηκαν και δε συμπεριλήφθηκαν στο πρόγραμμα με αποτέλεσμα να απολέσουν το χρηματικό αυτό βοήθημα.
Γι’ αυτό η δυνατότητα της εκ νέου υποβολής αιτήσεων αφορά αποκλειστικά όσους δικαιούχους, δεν υπέβαλλαν αίτηση και δεν έλαβαν την εν λόγω παροχή.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΑ www.opeka.gr. Επίσης, μπορούν να επικοινωνήσουν με τα ΚΕΠ Αριδαίας στο τηλέφωνο 2384028036.

Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος
Κοντάκος Νικόλαος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365