Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019

Αλμωπία: Θα είναι ο φτωχός συγγενής των Χριστουγέννων - Λίγες οι δράσεις που θα γίνουν (ΦΩΤΟ)

Οι φωτογραφίες του άρθρου είναι από το πρώτο Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Δήμου Αλμωπίας το 2015
Οι γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων πλησιάζουν, όλες οι πόλεις σιγά σιγά βάζουν τα γιορτινά τους και περιμένουν να ζήσουν τo πνεύμα των ημερών, τι θα γίνει όμως με την Αριδαία και ολόκληρη την Αλμωπία;


Πριν τις εκλογές θυμόμαστε, υπήρχαν προτάσεις για να επαναφέρει η νυν διοίκηση του Δήμου, δρώμενα όπως το Χριστουγεννιάτικο Χωριό, που είχε ανοίξει τις πύλες του για δύο χρονιές επί διοίκησης Μπίνου και μάλιστα την πρώτη χρονιά είχε τεράστια επιτυχία, αλλά και το Καρατζοβίτικο Καρναβάλι, που και αυτό αναίτια επί διοίκησης Μπίνου σταμάτησε η διοργάνωση του, με φθηνές τότε δικαιολογίες.

Σήμερα θα επικεντρωθούμε στα Χριστούγεννα. Θα περίμενε κανείς τους νέους και με όρεξη για δουλειά εκπροσώπους της νέας Δημοτικής Αρχής τα πρώτα Χριστούγεννα της διοίκησης τους, να κάνουν το κάτι διαφορετικό, να προσφέρουν στην πόλη, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Αλμωπίας αυτό κάτι το οποίο θα κάνει τον κάτοικο της περιοχής να βγει από το σπίτι του, αλλά και να φέρει κατοίκους άλλων περιοχών στην Καρατζόβα.

Κάτι το οποίο τουλάχιστον για φέτος δεν θα γίνει, θα υπάρχει μόνο ο κλασικός στολισμός που γίνεται κάθε χρόνο, αλλά και μία εκδήλωση με κλόουν, Άγιο Βασίλη και face painting, που γίνεται και αυτή επίσης κάθε χρόνο, πέρσι να τονίσουμε η πόλη στολίστηκε πολύ αργά, περίπου στις 10 Δεκεμβρίου, κάτι το οποίο ελπίζουμε να μην γίνει και φέτος.

Πήγες μέσα από το Δημαρχείο αναφέρουν πως φέτος επειδή ανέλαβε αργά η νέα Δημοτική Αρχή τα καθήκοντα της, δεν προλαβαίνουν να κάνουν το κάτι διαφορετικό, ή να στήσουν ένα Χριστουγεννιάτικο Χωριό όπως προεκλογικά ανέφεραν.

Για εμάς αυτά κατά την ταπεινή μας άποψη είναι δικαιολογίες, γιατί ουσιαστικά από τις αρχές Ιουνίου ο Χρήστος Μπάτσης ξεκίνησε τον προγραμματισμό για την επόμενη μέρα.

Με απλά λόγια μην περιμένετε πολλά από τον Δήμο φέτος, η Αλμωπία θα είναι ο φτωχός συγγενής του Νομού, αφού βλέπουμε πως στους υπόλοιπους Δήμους της Π.Ε. Πέλλας υπάρχει προγραμματισμός για Χριστουγεννιάτικες δράσεις. Ότι εκδήλωση θα γίνει στην Αλμωπία θα γίνει από τους πολλούς και δραστήριους συλλόγους της περιοχής, που για μια ακόμα χρονιά αναμένετε να κάνουν πολλές και όμορφες εκδηλώσεις.


Οι φωτογραφίες του άρθρου είναι από το πρώτο Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Δήμου Αλμωπίας το 2015, το οποίο είχε μεγάλη επιτυχία, γιατί τότε είχε την στήριξη της τότε Δημοτικής Αρχής, κάτι που δεν έγινε σε τόσο μεγάλο βαθμό τον δεύτερο χρόνο, με αποτέλεσμα να μην έχει την ίδια επιτυχία.


8 σχόλια:

  1. αν δεν τα κανουν φετος ποτε θα τα κανουν όταν θα έρθει ο κορεσμός ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν κάνουν κάτι γιατί δεν χωράνε να μπούνε μέσα στην φάτνη τόσοι πολλοί που είναι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενώ τόσα χρόνια Τρίκαλα ειμασταν μας δουλεύετε κάθε χρόνο τα ίδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Που να μπούνε στη φάτνη όταν ο καθένας από αυτούς είναι τουλάχιστον βαρύτερος κατά δέκα κιλά μέσα σε μόλις 3 μήνες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αχχχχ βρε aridaia news όλο μλκιες είσαι, αφού δεν ανεβάζεις όλα τα σχόλια θα σου γράφω και εδώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σιγονταρεις το Αριδαία Νιούς αλλά θυμήσου ότι ο Μπινος ήταν 5χρονια και το χριστουγεννιάτικο χωριο μόνο δύο Χριστούγεννα.σκεψου γιατί δε συνέχισαν.ασε λοιπόν τις εξυπνάδες γιατί οι γιορτες είναι αγάπη και χαρα.στο κάτω κάτω φτωχή περιοχή είμαστε και δε γίνεται σύγκριση με τις πόλεις που αναφέρεις και πληθυσμιακά να το δεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και τα δύο κατά του Μπατση. Τα καλά και συμφέροντα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365