Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019

Για ποτό Μπατσης - Παρουτογλου με συνεργάτες τους μετά το Δ.Σ. - Τι ειπώθηκε

Πολλά από τα μέλη της σύμπραξης, μαζι με τους αρχηγους φυσικά, βρέθηκαν σε κεντρική καφετέρια της Αριδαίας

Και συνέχεια είχε η βραδιά για τις παρατάξεις Μπατση και Παρουτογλου, παρά την μαραθώνια συνεδρίαση του Δ.Σ.


Συγκεκριμένα πολλά από τα μέλη της σύμπραξης, μαζι με τους αρχηγους φυσικά, βρέθηκαν σε κεντρική καφετέρια της Αριδαίας και ήπιαν το ποτό τους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας συζητήθηκαν όσα έγιναν στο Δ.Σ., ενώ η διάθεση όλων ήταν χαλαρή και ευχάριστη, κάτι που δείχνει πως η κρίση στην σχέση των δύο παρατάξεων είναι παρελθόν και συνεχίζουν ξεκάθαρα ενωμένοι.

1 σχόλιο:

  1. Πότε είχε κρίση ....
    Ο Μπινος μόνο έχει μια κρίση εδώ και μισό χρόνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365